Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Για την κρέμα σκόρδου (για ένα βαζάκι με 6 κουτ. γλυκού κρέμα σκόρδου)* 2 κεφάλια σκόρδου 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη 1/2[...]
Πηγή: gastronomos.grΔιαδικασία Σε μια κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους βάζουμε τις πατάτες, τα καρότα, τα κρεμμύδια, το αλάτι και το χυμό λεμονιού. Αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκες[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 μεγάλες φέτες από ψωμί της αρεσκείας μας 2 μικρά κολοκυθάκια, περασμένα από τη χοντρή πλευρά του τρίφτη 2 μικρά καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, περασμένα[...]
Πηγή: gastronomos.grφύλλα από 1 μεγάλο μαρούλι, πλυμένα και στεγνωμένα 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια με το φύλλωμα, ψιλοκομμένα 1 φινόκιο, τριμμένο στον τρίφτη του κρεμμυδιού 1/2[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τη σαλάτα: 500 γρ. μαυρομάτικα φασόλια 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος) 2 κουτ. σούπας φύλλα μαϊντανού,[...]
Πηγή: gastronomos.grτα μπουκετάκια από 1 μεγάλο κουνουπίδι ή 2 μέτρια 3 μεσαίου μεγέθους κόκκινα ξερά κρεμμύδια, χοντροκομμένα 400 γρ. ντοματάκια ολόκληρα από κονσέρβα,[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 φύλλο παστός μπακαλιάρος, βάρους περίπου 800 - 1.000 γρ. (ή φιλέτο παστού μπακαλιάρου) 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 γεμάτα φλιτζ. τσαγιού χωριάτικη σαλάτα, με το λάδι της 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό ντομάτες, σφιχτές αλλά ώριμες 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, σε ψιλά καρέ 1 φλιτζ. τσαγιού φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου, ψιλοκομμένα 1 φλιτζ. τσαγιού ντομάτες[...]
Πηγή: gastronomos.gr150 γρ. φέτα, θρυμματισμένη 2 μεγάλες κριθαροκουλούρες Για το πέστο κάππαρης τα φύλλα από 1/2 ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένα 1 κουτ. γλυκού ξερή ρίγανη, τριμμένη[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μάτσο ρόκα 2 φέτες πεπόνι 150 ml ελαιολαδο 50 ml ξίδι της επιλογής μας 1 κουτ. σούπας μέλι, κατά προτίμηση θυμαρίσιο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Διαδικασία[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό μικρά κολοκυθάκια, τριμμένα στο χοντρό μέρος του τρίφτη 1/2 κιλό ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλά καρέ 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο + λίγο ακόμα για το ταψί[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. χόρτα της αρεσκείας μας, καθαρισμένα, πλυμένα και ψιλοκομμένα (ζωχοί, ραδίκια, ήμερα, ό,τι χορταρικό βρούμε ή μας αρέσει) 1/2 ματσάκι άνηθο (χωρίς τα[...]
Πηγή: gastronomos.gr5 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 400 γρ. σέσκουλα, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα* 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), ψιλοκομμένα 3[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 μικρά κόκκινα κρεμμύδια 4 πορτοκάλια 2 φινόκιο τα φύλλα από 1 ματσάκι μαϊντανό, χοντροκομμένα 1 κουτ. σούπας σουμάκι (εξωτικό μπαχαρικό με φρουτώδες άρωμα[...]
Πηγή: gastronomos.gr