Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 280 συνταγές
Μια που καλοκαιριάζει, παρότι ακόμη το παλεύει ο καιρός, προτείνω να εντάξουμε στα καθημερινά πιάτα και μερικά κάπως ελαφριά και ελάχιστα θερμιδογόνα. Άλλωστε[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: *Ανάλογα με το πόσα θέλουμε να φτιάξουμε και για πόσα άτομα: -Αυγά -Μεγάλες φέτες ψωμί (προσωπικά βάζω απο ζυμωτό καρβέλι) Για κάθε μία μεγάλη φέτα ψωμί[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαλημέρα από τη χειμωνιάτικη Θεσσαλονίκη! Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και φέρνουν μαζί τους αγάπη, ελπίδα, χαρά αλλά και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧρόνια πριν, εγώ και τα μανιτάρια ήμασταν άγνωστοι! Μικρή τότε... άκουσα από την κολλητή μου ότι κάποιο μεσημέρι είχαν μανιτάρια κι έτσι ξεκίνησε η ιστορία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜε κατακόκκινο πέστο παντζαριού ξεκινά μια "τριλογία" με τιμώμενο το παντζάρι, αυτόν τον ολόγλυκο και πεντανόστιμο βολβό. Το μόνο που χρειάζεται αυτός ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο καλοκαίρι κάποιοι προσπαθούν να τρώνε πιο ελαφριά, όχι εγώ, οι άλλοι.... :)) Η δική μου όρεξη είναι alweather, πάντα εκεί χειμώνα καλοκαίρι!! Μη τρομάζετε,[...]
Πηγή: myhomemymemories.blogspot.grΖουμερές ντομάτες και σφριγηλές μελιτζάνες του καλοκαιριού. Γευστικός, πλούσιος τόνος σε ελαιόλαδο. Γρήγορο, γλυκόξινο τουρσί κρεμμυδιών. Μαϊντανός, φρέσκος[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜε κατακόκκινο πέστο παντζαριού ξεκινά μια "τριλογία" με τιμώμενο το παντζάρι, αυτόν τον ολόγλυκο και πεντανόστιμο βολβό. Το μόνο που χρειάζεται αυτός ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜανιτάρια φουρνιστά... Χρόνια πριν, εγώ και τα μανιτάρια ήμασταν άγνωστοι! Μικρή τότε... άκουσα από την κολλητή μου ότι κάποιο μεσημέρι είχαν μανιτάρια κι έτσι[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΧρόνια πριν, εγώ και τα μανιτάρια ήμασταν άγνωστοι! Μικρή τότε... άκουσα από την κολλητή μου ότι κάποιο μεσημέρι είχαν μανιτάρια κι έτσι ξεκίνησε η ιστορία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: *Ανάλογα με το πόσα θέλουμε να φτιάξουμε και για πόσα άτομα: -Αυγά -Μεγάλες φέτες ψωμί (προσωπικά βάζω απο ζυμωτό καρβέλι) Για κάθε μία μεγάλη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜΠΡΟΥΣΚΕΤΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Μέσα στον μήνα Οκτώβριο, τα TGI Friday's σε συνεργασία με τους Greek foodblogs , διοργάνωσαν εναν διαγωνισμό με θέμα το living well .[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grMπρουσκέτες καρπάτσιο μοσχάρι με μαγιονέζα ουασάμπι: Το βοδινό ταιριάζει εξαιρετικά με την πράσινη μουστάρδα από ντάικον, το γνωστό πλέον ουασάμπι των σούσι.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜπρουσκέτες που μυρίζουν σκόρδο και μοσχομυρίζει η κουζίνα σας. Συνοδεύουν επάξια όλα τα ιταλικά σας μενού αλλά και το μπουφέ και τα τραπέζια σας. Κόβουμε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤώρα, με τα νόστιμα, μικροσκοπικά όψιμα μελιτζανάκια, είναι η ώρα να φτιάξεις ένα από τα ωραιότερα τουρσιά της ελληνικής παράδοσης, με καταγωγή από τις[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΑπορώ πραγματικά πώς είναι δυνατόν εδώ και τόσο καιρό να μην έχω κάνει κάποια ανάρτηση με μελιτζάνα. Αυτό το αγαπημένο μου λαχανικό. Αυτό που φωνάζει από[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΣυνταγή για να φτιάξουμε μια εξαιρετική φάβα από κόκκινες φακές, ή φακές Αιγύπτου όπως αλλιώς λέγονται, με πορτοκάλι και κάρυ. Γίνεται πολύ εύκολα, γρήγορα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grBruschetta (από το bruscare, ψήνω στα κάρβουνα) είναι το φρυγανισμένο ή ξεροψημένο στο γκριλ ψωμί, περασμένο με σκόρδο και ραντισμένο με ελαιόλαδο. Αυτή[...]
Πηγή: pandespani.com