Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
12 πιπεριές για γέμισμα 250-300γρ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα (υπολογίζουμε 2 κ.σ. ρύζι για κάθε μέτριου μεγέθους πιπεριά) 500γρ. ντομάτα κονκασέ φρέσκια ή[...]
Πηγή: cooklos.gr500 γρ. μανιτάρια φρέσκα (ασπρομανίταρα πλευρώτους πορτομπέλο κ.λπ.) κομμένα σε φέτες 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1 ματσάκι καυκαλήθρες 1 κρεμμύδι ξερό[...]
Πηγή: argiro.grΣυστατικά 6- πιπεριές κέρατο(διάφορα χρώματα) 1φλ.ρύζι γλασσέ 1 κρεμμύδι 1 σκελ.σκόρδο ½ ματσάκι μαιντανός 1 καρότο 1/2φλ.σταφίδες ξανθές Λάδι [...]
Πηγή: zannetcooks.comΔιαλέγετε και παίρνετε – έτσι κι αλλιώς σε μετα-μνημονιακή φάση των «θεσμών» βρισκόμαστε, γι' αυτό άλλοι το λένε πράσινο πουρέ και άλλοι[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καταπληκτικό αυτό φαγάκι, μπορείτε να το πείτε και «τα γρήγορα γεμιστά». Η γιαγιά μου το έφτιαχνε σχεδόν πάντα στον ξυλόφουρνο και το έψηνε αφού[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΔεν ξέρουμε κατά πόσο το όνομα της συνταγής παραπέμπει σε κάτι βαρύγδουπο και αλλόκοτο. Πρόκειται για απλούστατες πατάτες ψημένες στο φούρνο με μπόλικα φρέσκα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά: 10 μετρίες πιπεριές για γέμισμα 360 γρ. περίπου ρύζι γλασέ (2 κουταλιές σούπας ρύζι για κάθε μετρίου μεγέθους πιπεριά) 3-4 ντομάτες σε φέτες για να[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/1 κιλό χοντροί χοχλιοί (=μεγάλα σαλιγκάρια) αλάτι λάδι ξίδι λίγο αριζμαρί (=δεντρολίβανο) λίγος τσόχος (=ζοχός) Σημείωση: χοχλιούς δεν έχω αγοράσει ποτέ, αν[...]
Πηγή: cooktherapy.gr4 μεγαλούτσικες πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές 4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια αλάτι και πιπέρι 1 κουτ. σούπας ξίδι λευκό (ή χυμός λεμονιού) 4 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: gastronomos.grΕίναι η εποχή τους ! Οι γλυκοκολοκύθες , πιο ανθεκτικές από τα πράσινα κολοκυθάκια είναι από τα πιο «επίκαιρα» λαχανικά της εποχής. Τρώγεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤην Τρίτη 26 Ιουνίου (ναι τότε που είχε 40 βαθμούς) είχαμε τη χαρά μερικοί από τους foodbloggers να φιλοξενηθούμε στις κεντρικές αποθήκες των Σούπερ μάρκετ ΑΒ[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤα πρώτα φυλλαράκια της αρχίζουν να εμφανίζονται μέσα στις γλάστρες μου τον Μάιο. Και κάθε φορά χαίρομαι να την βλέπω να μεγαλώνει. Ίσως γιατί κάθε τέτοια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤην Τρίτη 26 Ιουνίου (ναι τότε που είχε 40 βαθμούς) είχαμε τη χαρά μερικοί από τους foodbloggers να φιλοξενηθούμε στις κεντρικές αποθήκες των Σούπερ μάρκετ ΑΒ[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο Φθινόπωρο που μας πέρασε ήταν η εποχή για το φύτεμα των βολβών αλλά ξεχάστηκα... Θυμάστε που είχαμε ασχοληθεί ξανά με τους βολβούς το προηγούμενο Φθινόπωρο?[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η φάβα συνήθως μαγειρεύεται σκέτη. Ένας διαφορετικός αλλά καθόλου πολύπλοκος τρόπος είναι να τη μαγειρέψουμε μαζί με ρύζι. Υλικά: 1 φλ.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΌταν ξεκίνησα το Vegan in Athens είχα αποφασίσει ότι θα μοιράζομαι κυρίως ελληνικές και μεσογειακές vegan συνταγές – και πράγματι αυτό προσπαθώ να κάνω – για[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el