Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Υλικά H «κλασική» μαγιονέζα... 1 κρόκος αυγού 2 κουταλάκια μουστάρδα 3 κουταλάκια χυμό λεμονιού ½ κουτάλι αλάτι ½ κουτάλι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠάντα αγαπούσα την ασιατική κουζίνα. Μετά από ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη, σφηνώθηκε στη μύτη μου η μυρωδιά του Lemongrass. Και από τότε το αρωματικό αυτό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠάντα αγαπούσα την ασιατική κουζίνα. Μετά από ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη, σφηνώθηκε στη μύτη μου η μυρωδιά του Lemongrass. Και από τότε το αρωματικό αυτό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα γεμιστά παντώς είδους ομολογώ, πως είναι από τις πιο αγαπημένες φάσεις δημιουργίας μέσα στην κουζίνα μου. Γιατί κάθε φορά θέλω να ξεφεύγω από τα κλασσικά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΧρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Υλικά για 30-40 καναπεδάκια: 1 μπαγκέτα 30-40 γαρίδες μεσαίες 1 λόλα πράσινη 100 γρ. μαγιονέζα 2 κ.σ κάρυ σε σκόνη 30-40 λεπτές[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά H «κλασική» μαγιονέζα... 1 κρόκος αυγού 2 κουταλάκια μουστάρδα 3 κουταλάκια χυμό λεμονιού ½ κουτάλι αλάτι ½ κουτάλι ζάχαρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια να σας δω τους λεμονολάτρεις!!! Αυτά τα λεμονάκια καιρό ήθελα να τα φτιάξω χρόνια (είχα δει μία εκπομπή μαγειρικής γαλλικής παραγωγής με θέμα τη μαροκινή[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr12 αυγά 2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα 1 κουταλιά σούπας κρέμα γάλακτος 1 κουταλάκι τσαγιού ξερή μουστάρδα σκόνη 1 κουταλάκι τσαγιού κάρι σε σκόνη Βάζετε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για μπακαλιάρο με σκορδαλιά Andreas Mamoukaris ΚΑΙ ΤΗΝ Κ.ΕΛΕΝΗ περίπου 1 1/2 κιλό παστό μπακαλιάρο φιλέτο απο s/m Υλικά για σκορδαλιά 300 γραμμάρια[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΗ μέρα της Καθαράς Δευτέρας, θέλει τραπέζι στρωμένο από το πρωί, με όλα τα σχετικά και να βλέπεις ουρανό μπας και δεις τον δικό σου χαρταετό να πηγαίνει πιο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣυνταγή για να φτιάξουμε μια εξαιρετική φάβα από κόκκινες φακές, ή φακές Αιγύπτου όπως αλλιώς λέγονται, με πορτοκάλι και κάρυ. Γίνεται πολύ εύκολα, γρήγορα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣταματίας Διακάκη Η chef salad θεωρείται ότι εφευρέθηκε από τον σεφ Victor Seydoux στο Hotel Buffalo στο Μπάφαλο της Νέας[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές