Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Υλικά για 4 άτομα 1 κιλό καλά καθαρισμένα σαλιγκάρια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλυτζάνι του καφέ ελαιόλαδο άνηθο ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά (6 μερίδες) : 275 γρ. κριθαράκι 1/3 φλιτζ. φρέσκος βασιλικός κομμένος 1/3 φλιτζ. παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη 1/2 φλιτζ. τομάτες λιαστές με στραγγισμένο[...]
Πηγή: yumyum.grΠοικίλα χόρτα τσιγαριαστά ή τσιγαριστά, με ελαιόλαδο, μυρωδικά και ντομάτα, πιάτο της καθημερινής κουζίνας πολλών ελληνικών τόπων και από αυτά που εξυμνούν[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά για 4 άτομα 1 κιλό διάφορα χόρτα (σπανάκι, ραδίκια, σέσκουλα, μυρώνια, καυκαλίθρες) 7 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνηθο 3 μεγάλες φρέσκιες ώριμες[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΣπορά : Ραπανάκια, Ραδίκια, Παντζάρια, Σπανάκι, Κουκιά Φύτεμα : Κρεμμύδια (χλωρά), σκόρδα, μπιζέλια, κουκιά, καρότο, μαρούλια Συγκομιδή : Λεμόνια, πορτοκάλια,[...]
Πηγή: ioannabaltsaki.blogspot.grΣ᾿ αυτόν τον ευλογημένο τόπο, ακόμα και τα άγρια χόρτα τρώγονται. Τα πιο συνηθισμένα απ᾿ αυτά, είναι τα άγρια ραδίκια, οι ζοχοί, τα χειροβότανα, τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑναζητώντας ένα εμβληματικό πηλιορείτικο φαγητό, που να μπορεί να μαγειρευτεί με εποχικά υλικά όλες τις εποχές του χρόνου, κατέληξα στo υπέροχο πιάτο χόρτα με[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι καλύτερο μετά την κρεατοφαγία τις Κυριακής του Πάσχα από ένα ψάρι. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία φανταστική σαλάτα για το γιορτινό σας τραπέζι ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 1 ματσ. ραδίκια 1 ματσ. καυκαλήθρες 1 ματσ. μυρώνια 1 ματσ. μάραθο 1 ματσ. σέσκουλο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία εορταστική συνταγή για το τραπέζι σας. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, αναμονή 1 ώρα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜπορεί να βρίσκουμε όλα τα λαχανικά πλέον όλες τις εποχές του χρόνου χάρη σε θερμοκήπια και ορμόνες, αλλά αν θέλουμε τα λαχανικά και τα φρούτα μας να είναι[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.gr500 γρ. χόρτα της αρεσκείας μας, καθαρισμένα, πλυμένα και ψιλοκομμένα (ζωχοί, ραδίκια, ήμερα, ό,τι χορταρικό βρούμε ή μας αρέσει) 1/2 ματσάκι άνηθο (χωρίς τα[...]
Πηγή: gastronomos.grΕίναι γνωστή και πολυσυζητημένη σε τούτο εδώ το blog η αγάπη των κρητικών για τα χόρτα παντός είδους. Αγαπάμε τις πρασινάδες ωμές και βραστές και κάθε εποχή[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ 1 μαρούλι 100 γραμ. σταμναγκάθι 100 γραμ. αντίδι 100 γραμ. ραδίκα ιταλική μόνο τα φύλλα 100 γραμμ. ραδίκι άγριο ελαιόλαδο αλάτι λεμόνι ή ξύδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 κρεμμύδι Αλάτι, πιπέρι 1 κιλό πλυμένα βλίτα ή ραδίκια ή σπανάκι 100 γραμμάρια τυρί φέτα Εκτέλεση Σε μια[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 500 γραμμάρια ραδίκια 20 γαρίδες ( χωρίς το κέλυφος) 4 μεγάλα θαλασσινά χτένια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, το λευκό σώμα χωρίς το κοράλλι 2 αγγούρια[...]
Πηγή: sidagi.grΈχω ιδιαίτερη αδυναμία στα χορταρικά, γι΄ αυτό και τα φτιάχνω συχνά, είτε σαν βραστή σαλάτα, είτε σε πίτες και πιτάκια, είτε με διάφορους άλλους τρόπους.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠολύχρωμη σαλάτα Τι χρειαζόμαστε: Μαρούλι αντίδι παπούλες άγρια ραδίκια σελινόριζα φινόκιο ραπανάκι καρότα κουνουπίδι κόκκινη πιπεριά κίτρινη πιπεριά αβοκάντο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια αυτούς που τους αρέσουν τα πικρά χόρτα. Τι χρειαζόμαστε: 1 μαρούλι 100 γρ. σταμναγκάθι 100 γρ. ραδίκι 100 γρ. αντίδι 100 γρ. ιταλική ραδίκα μόνο τα φύλλα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr700 γρ αγρια χορτα 700 γρ μανιταρια 1 κρεμυδι μετριο η κρεμυδακια φρεσκα 1 σκελιδα σκορδο(την αφαιρω μετα) 1/2 φλυτζανακι ελαιολαδο 1 ντοματα σε κυβακια ανιθο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑυτή την εποχή η εξοχή έχει γεμίσει από το νόστιμο αυτό χορταράκι. Εμείς μαζέψαμε αρκετές. Τις μισές τις βράσαμε και τις φάγαμε ως σαλάτα συνοδεύοντας ψαράκια[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΈνα από τα χαρακτηριστικά της Κρητικής διατροφής, είναι η κατανάλωση άφθονων άγριων χορταρικών, όπως είναι το σταμναγκάθι. Ακόμα και σήμερα, ιδιαίτερα στις[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el