Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓέμισε το αφράτο μπιφτέκι σου με La Vache Qui Rit® Light και λαχανικά! Μια καρδιά από λιωμένο τυρί και πιπεριές θα κάνουν το πιάτο σου απίστευτα απολαυστικό![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈνας όμορφος συνδυασμός γεύσεων και αρωμάτων! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές Σερβίρει 8 άτομα 1,5 κ.Μοσχάρι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΓια τον κιμά 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη σε λεπτό τρίφτη 3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 3 κ.σ. δυόσμο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦτιάχνεται γρήγορα και σας βγάζει ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για το κρέας: 500 γρ. μοσχάρι (ποντίκι) σε κύβους 2 κρεμμύδια ξερά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami500γρ. κιμα μοσχαρισιο( διπλοπερασμένο στην κρεατομηχανη του χασαπη) 1 κρεμμυδι μεγαλο 1 κουπα ξηρούς καρπούς αναμεικτους(καρυδι,φουντουκι,κασιους,αμυγδαλο) 1[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΜαρινάρουμε φιλετάκια από κοτόπουλο με λίγο λάδι, πορτοκάλι, κόκκινο πιπέρι και δενδρολίβανο, τα ψήνουμε για μερικά λεπτά και τα σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια νόστιμη συνταγή Γεμιστών πέρα από την καθιερωμένη παραδοσιακή, κλασική συνταγή την οποία έφτιαχναν οι μητέρες και οι γιαγιάδες μας, με ό,τι λαχανικό είχαν[...]
Πηγή: kitchenstori.esπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη γέμιση: 1 κ/λιά Βούτυρο ή ελαιόλαδο 1 φλ. ρύζι μακρύκοκκο ½ ψιλοκομμένο κρεμμύδι 3 κ/λια αρακά 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 μικρό καρότο κομμένο[...]
Πηγή: cooktherapy.gr