Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Η συνταγη προέκυψε πριν λίγα λεπτά καθώς ετοιμάζα το κυρίως γεύμα μου και μου είχαν μείνει αυγά χτυπημένα και σκέφτηκα να κάνω αυτήν την ομελέτα αφού ήταν[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 παξιμάδια Κρήτης 2 κομμάτια Mozzarella περίπου 125 γραμμάρια 3 κουταλιές της σούπας πεστο Βασιλικού 150 γραμμάρια Prosciutto κατά προτίμηση Beretta di Parma[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠολλές φορές στην μαγειρική χρησιμοποιούμε μπουκέτο μυρωδικών (bouquet garni). Αποτελείται από μυρωδικά διαφόρων ειδών που σκοπό τους έχουν να αρωματίζουν το[...]
Πηγή: syntages.matia.grΥλικά 1 ½ κιλό στρογγυλές πατατούλες 2 κονσέρβες μανιτάρια button ολόκληρα 2 κ.σ βούτυρο γάλακτος 50 ml ελαιόλαδο ½ κούπα χυμός από πορτοκάλι ¼ κούπα χυμός[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 2 πακέτα τορτελίνια με τυρί και κρέας (1 και 1) 1 τέταρτο καπνιστή μπριζόλα 1 τέταρτο καπνιστό τυρί μετσοβόνε 3 πιπεριές (κόκκινη, πορτοκαλί,[...]
Πηγή: greekcook.grΗ καπρέζε (Caprese), είναι η «εθνική σαλάτα» της Ιταλίας καθώς φέρει τα χρώματα της σημαίας της, το κόκκινο απ’ τις τομάτες, το λευκό απ’ τη μοτσαρέλα και το[...]
Πηγή: caruso.grΓλυκές πιπεριές γεμιστές με ζυμαρικά Πολλά πιάτα της ιταλικής κουζίνας φωτίζουν οι κόκκινες και οι κιτρινόχρωμες πιπεριές. Στο νότο μάλιστα, οι γλυκές πιπεριές[...]
Πηγή: pandespani.comΛατρεύω τις ασιατικές γεύσεις, το πόσο διαφορετικές είναι και το πώς οι συνδυασμοί τους πάντα ξαφνιάζουν ευχάριστα τον ουρανίσκο μου. Ειδικά η γιαπωνέζικη[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι μπρουσκέτες είναι τραγανές, φρυγανισμένες φέτες ψωμιού, αλειμμένες με διάφορα καταπληκτικά μείγματα. Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό κέρασμα για ουζάκι, μπίρα,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο κέϊκ παντζαριού είχε τελικά "δρομολογηθεί" μέσα μου από τη στιγμή που διάβασα το post της Βασιλικής (Royal Coconut ). Είχαν βέβαια ήδη προηγηθεί και άλλα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 4 µεγάλα µπούτια κοτόπουλου µε την πέτσα και το κόκαλο 1 κόκκινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 6 κοτσάνια φρέσκο θυµάρι ΠΑΤΑΤΕΣ 1 μέτρια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami4 Πορτοκάλια Σαγκουίνια κομμένα και καθαρισμένα απο την φλούδα 1 Κρεμμύδι κόκκινο ψιλοκομμένο μικρό 8 φύλλα βασιλικού κομμένο 100 γρ. Ρικόττα τυρί κομμένο σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕντυπωσιακή, πρωτότυπη, υγιεινή, πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 3 πιπεριές μεγάλες (κίτρινες, κόκκινες, πορτοκαλί ή ανάμικτες για πιο πολύ χρώμα) 2 κουταλιές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚι ενώ το μπλογκ σχεδόν κάνει διακοπές, λέω να ποστάρω μια σαλάτα με ζυμαρικά. Αν σας έχουν μείνει κοχυλάκια (ζυμαρικά) από την προηγούμενη μέρα, μπορείτε να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr...για τις σουπιές 2 σουπιές, για ένα συνολικό βάρος 400 γρ, περίπου νερό, όσο να τις σκεπάζει λίγο χοντρό αλάτι ...για το pesto 50 γρ φρέσκο βασιλικό (τον[...]
Πηγή: cookpad.com/gr