Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 210 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνας όμορφος συνδυασμός γεύσεων και αρωμάτων! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές Σερβίρει 8 άτομα 1,5 κ.Μοσχάρι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΈνα κρύο μεζεδάκι ιδανικό για μπουφέ το οποίο γίνετε ανάρπαστο! Υλικά 1/2 κιλο κιμας μοσχαρισιος 1 πρασο (το λευκο μερος) ψιλοκομμενο 1 κρεμμυδι τριμμενο 1-2[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠρόκειται για μια συνταγή που δεν θυμάμαι που τη διάβασα παλιά, όμως είναι πεντανόστιμη και όποτε την κάνω γίνεται ανάρπαστη. Μάλιστα, θυμάμαι, ότι έλεγε ότι[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα από τα λίγα πιάτα της Ελληνικής κουζίνας που συνδυάζει φαντασία, εφευρετικότητα και οικονομία. Προήλθε από την αξιοποίηση όλων των βρώσιμων υλικών που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr3 αυγά 170 γρ κιμά μοσχαρίσιο κατά προτίμηση από λάπα 1 κούπα μανιτάρια κομμένα σε φετάκια 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κγ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤελευταία δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω ντομάτες. Η λαιμαργία μου γι’ αυτές είναι ανεπανάληπτη. Όχι αναίτια βέβαια, διότι είναι η εποχή τους! Με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαιρό έχω να γράψω εδώ κάτι και το λόγο τον έχω πει. Εγώ είμαι μία απλή νοικοκυρά , οι συνταγές μου είναι απλά όσα "πήρα" στα χρόνια αυτά από τη γιαγιά μου τη[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com4 σνίτσελ μοσχαρίσια ανοιχτά πολύ καλά από το χασάπη σας περίπου 250 γρ το κάθε ένα 500 γρ σπανάκι σοταρισμένο 10 αυγά 100 γρ γάλα πλήρες 100 γρ παρμεζάνα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι γαρίδες σαγανάκι ήταν πάντοτε απ’ τους αγαπημένους μου μεζέδες σε ουζερί και ταβέρνες, αν και τις περισσότερες φορές με απογοήτευε το γεγονός ότι στο[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνας από τους λόγους που ανυπομονώ για τα σαββατοκύριακα- πέραν της ξεκούρασης και της χαλάρωσης- είναι η δημιουργικότητα στην κουζίνα. Έχεις χρόνο να πάρεις[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΟ καπαμάς (kapama) είναι μία τεχνική μαγειρικής με βάση το αρνίσιο ή το μοσχαρίσιο κρέας, που τσιγαρίζεται σε ελαιόλαδο και μαγειρεύεται με κρεμμύδι, ντομάτες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr