Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Εκατό και ένα χρόνια συμπληρώνει φέτος το «Poseidonion Grand Hotel», το κόσμημα των Σπετσών αλλά και του Αργοσαρωνικού ολόκληρου, το οποίο με την[...]
Πηγή: bostanistas.grΚι όμως! Με τις φόδρες βάφονται αυγά εμπριμέ … Τα κόκκινα αυγά θα τα βάψουμε τη Μεγάλη Πέμπτη. Έτσι λέει το έθιμο, έτσι κάνουν σ’ όλη την Ελλάδα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΛευτέρης Λαζάρου:«Ζαργάνα μου! Μία παλιά λαϊκή έκφραση που αναφέρεται στην κίνηση, τα μάτια και την ωραία φιγούρα. Αναφερόμενος στη ζαργάνα, έχω πάντα στο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα πατροπαράδοτα υλικά, με μια πιο ευρωπαϊκή νότα που προέρχεται από το γλυκοφάγωτο κρεμμυδάκι εσαλότ, τα ντοματίνια, το βασιλικό και τα φρυγανισμένα ψωμάκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕΛΤΕΛΕΣΗ Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί. Βάζουμε τη ζάχαρη με το νερό σε μία μικρή κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά. Αφήνουμε να βράσει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΕ Βάζουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με τη γλυκόζη στη φωτιά να ζεσταθεί. Λιώνουμε την κουβερτούρα στα μικροκύματα. Πριν πάρει βράση η κρέμα,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤα πασχαλινά κόκκινα αυγά είναι ένα από τα έθιμα της ανάστασης και συμβολίζουν το αίμα του Κυρίου που έτρεχε ενώ ήταν στο σταυρό Άλλοι το ερμηνεύουν πως, τ ώρα[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΤοποθετούμε το χταπόδι, το λάδι, το κρασί, το κρεμμύδι και τη δάφνη σε μια μικρή κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε με το καπάκι κλειστό για περίπου 25 λεπτά. Βάζουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr