Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
1 κιλό τόνος 1 κιλό παντζάρια 2 τεμ. φρέσκα κρεμμυδάκια 2 τεμ. λεμόνια 150 ml. ελαιόλαδο 1κ.τ.γ. μουστάρδα αλάτι πιπέρι λίγο αλεύρι ηλιέλαιο για[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά συνταγής 4 πατάτες 2 φιλέτα καπνιστής πέστροφας, κομμένη σε μεγάλα κομμάτια 50 γρ. κουκουνάρι καβουρντισμένο 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γρ. τριβέλι ΗΛΙΟΣ 200 γρ. λουκάνικο κοτόπουλο ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ 8 λευκά μανιτάρια 40 ml. μπράντι 50 γρ. καλαμπόκι βρασμένο 2 πιπεριές Φλωρίνης τουρσί 4[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τα φύλλα wonton 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αβγό Μισό κουταλάκι αλάτι 1/3 κούπας νερό Για τη γέμιση 1 καρότο ½ φινόκιο 1[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 2 μπαγκέτες Μύδια 1/2 κιλό μύδια καθαρισμένα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλερι, φινόκιο και ξερό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 φύλλο δάφνης Μαύρο πιπέρι σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 6 άτομα 1 ψάρι για βραστό γύρω στο 1 ½ κιλό (συναγρίδα, σφυρίδα, ροφός) 3 καλά καθαρισμένα καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο 4 κλαράκια σέλινο 400[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr120 γρ. λυκοτρίβολο (ή άλλη πράσινη σαλάτα) 3 στελέχη σέλερι 1 γκρέιπφρουτ 30 ml. χυμό λεμόνι ζάχαρη 100 ml. ηλιέλαιο 100 γρ. βρασμένες μικρές γαρίδες [...]
Πηγή: ucook.gr/cookDip φέτας με φρέσκα αρώματα δυόσμου και βασιλικού και Dip τόνου Dip φέτας με φρέσκα αρώματα δυόσμου και βασιλικού και Dip τόνου Τα dips είναι μιά πολύ γευστική[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΥπάρχουν πιάτα που φιλοδοξείς να μαγειρέψεις, πιάτα που δεν είσαι αρκετά θαρραλέος να προσπαθήσεις και πιάτα που σε φοβίζουν. Κι έπειτα υπάρχουν κάποια άλλα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά: 6 Αυγό(ά) 1 κουτ. σουπ. Ζωμός Ψαριού 2 κουτ. σουπ. μαλακιά μαύρη Ζάχαρη 1 κουτ. σουπ. Ηλιέλαιο 1 κουτ. σουπ. φρεσκοτριμμένη Τζίντζερ 175 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 2 άτομα): 2 φωλιές μαύρα ταλιολίνι ξύσμα από 1½ lime 1 κουτ. σούπας ελιές (κομμένες σε ροδέλες) 4-5 ντοματίνια (κομμένα στα τέσσερα) [...]
Πηγή: megatv.com/cook