Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Δεν είμαι επαγγελματίας blogger, το food blogging είναι το χόμπυ μου, οπότε δεν θα μπορούσα να μοιράζομαι μαζί σας οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτά που μαγειρεύω[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤα παληκάρια* (ή φωτοπάπουδα ή φωτοκόλυβα ή ψαροκόλυβα) σε «εμπλουτισμένη» εκδοχή Αυτό το πιάτο που περιέχει όσα όσπρια έχουμε στο σπίτι καθώς και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣήμερα το ξυπνητήρι θα αργήσει λίγο παραπάνω να χτυπήσει, άσε που με την αλλαγή της ώρας θα σηκωθείς χορτάτος από ύπνο και με παραπάνω κέφια. Πρώτη σκέψη:[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (2-4 μερίδες) : 250 γρ. στήθος γαλοπούλας κομμένο σε κύβους των 1,5 εκ. 2 φλιτζ. ζυμαρικό πεταλούδες βρασμένες και στραγγισμένες 1 κονσέρβα των 275[...]
Πηγή: yumyum.grΣαλάτα αγγουροντομάτα με ψητό λουκάνικο σε ψωμί Άτομα:4-6, Χρόνος προετοιμασίας:10’, Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά, Κόστος : 8 € ΥΛΙΚΑ : 3 ντομάτες 1 αγγούρι [...]
Πηγή: foodtrails.grΗ λέξη τουρσί ( torsh =ξινό) είναι Περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά. Το τουρσί είναι ένα πολύ αγαπημένο ορεκτικό σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ λέξη τουρσί ( torsh =ξινό) είναι Περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά. Το τουρσί είναι ένα πολύ αγαπημένο ορεκτικό σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια το λαδολέμονο 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2½ φλιτζ. τσαγιού ρώγες λευκού σταφυλιού χωρίς κουκούτσια 3 κουταλιές χυμός λεμονιού 3 κουταλιές χυμός[...]
Πηγή: gastronomos.grΕπειδή υπάρχουν ακόμα σταφύλια, ας φτιάξουμε μια εξωτική σαλάτα με το αγαπημένο υλικό της Ινδικής κουζίνας, το γιαούρτι! Το γιαούρτι στην Ινδία το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr½ κιλό καλοκαθαρισμένα αντίδια φρέσκα και δροσερά 8 φέτες από Κερκυραϊκό νούμπουλο (αλλαντικό τύπου προσούτο) 20 ρόγες σουλτανίνας 2 κουτ σούπας ξύδι από[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr20 άνθη καπουστίνου (τροπαίολου) 1 μαρούλι 2 φέτες προσούτο 4 λιαστές ντομάτες 2 κουτ. σούπας ξίδι απο λευκό κρασί 3 κουτ. σούπας λάδι απο κουκούτσια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια σαλάτα με κοτόπουλο, σταφύλια, βερίκοκα και κουκουνάρια συνοδευμένη με μια γλυκιά σάλτσα μουστάρδας Τι χρειαζόμαστε: μαρούλι βραστό κοτόπουλο στήθος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Μερικά φύλλα (3-4) από κινέζικο λάχανο 1 Ντομάτα Πατέ ελιάς Σταφύλι 2 φέτες Προσούτο ψημένο στο γκριλ Σουσάμι Υλικά για τη σάλτσα Ελαιόλαδο 4-5[...]
Πηγή: greekmasa.grΣτις Αραβικές χώρες οι βολβοί είναι το πιο ακριβό απ’ όλα τα διάφορα τουρσί. Μεγάλη ποσότητα καταναλώνεται κάθε ημέρα, γι’ αυτό και τα μεγάλα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κοκκινο λαχανο 1 ματσακι μαιντανο 24 ρωγες σταφυλια 70 γρ. φουντουκια 140 γρ. ροκφορ ή μπλου τσιζ 140 γρ. μπεικον ψιλοκομμενο σε φετες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια νοστιμότατη σαλάτα, Αμερικανικής προελεύσεως, που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το γνωστό μας Ρωμαία αυτοκράτορα Ιούλιο Καίσαρα! Το όνομά της οφείλεται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΡωσική Σαλάτα Χρόνος προετοιμασίας: 4 ώρες Υλικά 2 μέτριες πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κυβάκια 450γρ ανάμεικτα λαχανικά 4+2 αυγά βραστά 1 κονσέρβα[...]
Πηγή: kouzzzina.grΑυτή η συνταγή είναι πολύ αγαπημένη και δουλεμένη στην τελευταία λεπτομέρεια, λόγω επαναλήψεων. Τα ντολμαδάκια για μένα είναι γιόγκα μυαλού. Ποτέ δεν αγανακτώ[...]
Πηγή: tastefull.gr12/2/14 Καναπεδάκια σε μπαγκέτα με ψητά σταφύλια. Ιδανικό συνοδευτικό για κρασάκι με παρεούλα ή μπουφέ ή επειδή μας έμειναν σταφύλια από την Άγρια ρόκα σαλάτα[...]
Πηγή: zannetcooks.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com9/02/14 Άγρια ρόκα σαλάτα με ψητά σταφύλια και prosciutto! Μην πείτε κουβέντα, ναι , πάλι σαλάτα! Τις αγαπώ, λατρεύω να μασάω πρασινάδες με συνδυασμούς όξινων[...]
Πηγή: zannetcooks.com