Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiμανιτάρια ολόκληρα: 450 γρ. ελαιόλαδο: 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο (ή λάδι τρούφας): 3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο: 1 μέτριο σκόρδο[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΥλικά: 4 λεπτές φέτες μοσχαρίσιο κρέας 4 φέτες τυρί ημίσκληρο 4 μικρές φέτες προσιούτο / προσούτο &fraq12; ποτήρι λευκό κρασί 12 γρ. μαύρη ή[...]
Πηγή: greekcook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΌλη η κρυφή γοητεία του brunch βρίσκεται στην αναποφασιστικότητά του μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού και στο γεγονός πως αγορουξυπνημένο ή όχι, δεν ζορίζεται[...]
Πηγή: pandespani.comΠΑΡΤΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΣΑΣ ΑΥΓΑ! ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ (1) .digu.com ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ (2) Πασχαλινές τρούφες[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.gr25/12/15 Φιλέτα γαλοπούλας με πορτοκάλι και πατατούλες με λάδι τρούφας και παρμεζάνα για ένα πλήρες εορταστικό πιάτο, που δεν θα σπαταλήσει το χρόνο σας αλλά[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι γαρίδες σαγανάκι ήταν πάντοτε απ’ τους αγαπημένους μου μεζέδες σε ουζερί και ταβέρνες, αν και τις περισσότερες φορές με απογοήτευε το γεγονός ότι στο[...]
Πηγή: pandespani.comΤον τελευταίο καιρό μου "τρύπωσε" η ιδέα να φτιάξω μόνη μου τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά που κάθε χρόνο αγοράζουμε για τα βαπτιστήρια ή τα παιδιά μας. Δεν[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΉταν να μη γίνει η αρχή!Όταν είδα ότι είναι τόσο εύκολο να φτιάχνεις τα σοκολατένια αυγά του Πάσχα μόνος σου,σταμάτησα να τ' αγοράζω.Να βάζεις τη σοκολάτα που[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΕίναι ορισμένες συνταγές που θα ήταν κρίμα να λείπουν από το blog μας. Είναι αγαπημένες πολλών γενεών και διαχρονικές. Μία απ' αυτές είναι και η ρώσικη σαλάτα,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜε την κόρη μου ανταλλάσσουμε συνταγές και ό,τι μας κάνει εντύπωση από αυτά που βρίσκουμε στο ίντερνετ. Συχνά στέλνει η μία στην άλλη αυτά που έφτιαξε ή τι θα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr