Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Σε ποιόν δεν αρέσουν οι γκουρμέ εκπλήξεις, τα νόστιμα αναλώσιμα; Όλα αυτά τα μίνι μπουκάλια, τα βαζάκια με τις λιχουδιές, τα ωραία τυριά και τα τοπικά[...]
Πηγή: pandespani.comΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΤα τυριά στο τραπέζι είναι μεγάλο θέμα και στρατηγικό από πλευράς συνδυασμών -κάτι σαν τα ζώδια στατιστικώς ιδωμένα- που, είτε εμφανίζονται στην αρχή είτε στο[...]
Πηγή: pandespani.comΜπορεί να εμφανιστεί με την πρώτη, μπορεί όμως και τη δεύτερη ή την τρίτη μέρα. Ανενδοίαστη παρότι κόκκινη, η τερίν με παντζάρι και μια ή δυο στρώσεις από[...]
Πηγή: pandespani.com—————————- Τα βερίν, που ξεκινήσαμε στο μπλογκ εδώ και καιρό, τείνουν να γίνουν μόδα στην ελληνική μαγειρική μπλογκόσφαιρα και στον κυριακάτικο τύπο. Δεν ξέρω[...]
Πηγή: pandespani.comΜπορεί να είναι η αίσθηση που δίνει το μινιόν μέγεθος ή το χρώμα ή ίσως τα σφιχτοδιπλωμένα φυλλαράκια τους ή κι όλα μαζί, αλλά δύσκολα θα διαφωνήσετε ότι τα[...]
Πηγή: pandespani.comΕίναι η συνταγή που έχει γευστικό suspense! Γιατί οι βίδες με μπροκολάκια αυστηρά κλεισμένες στη φόρμα έρχονται στο πιάτο, το οποίο ναι, καλά τα καταφέρνει[...]
Πηγή: pandespani.comκαραμελωμένες πατάτες φούρνου με φλούδα ή χωρίς Η συνταγή για τις απίστευτες καραμελωμένες πατάτες φούρνου με τη φλούδα τους ή χωρίς προέρχεται από τη φίλη μου[...]
Πηγή: pandespani.comΤα αυγά σύννεφα αποτελούν παγκοσμίως την τελευταία τάση σε πρωινό και brunch. Είναι πολύ νόστιμα, ελαφριά όπως τα βραστά, έχουν παιχνιδιάρικο όγκο και μια[...]
Πηγή: pandespani.comσαλάτα ντοματίνια με τυριά, αρωματισμένα με μάραθο Μεταμορφώσεις. Κάθε που η εποχή αλλάζει, που ένα τραπέζι βρίσκει ξέχωρη έμπνευση, ένα πιάτο παίρνει τον[...]
Πηγή: pandespani.comΑυθεντικό μεξικάνικο γουακαμόλε – αφιερωμένο στον υπέροχο Salvador Perez Κληροδότημα των παλαιών Ατζέκων, μια πυκνή, κρεμώδης σάλτσα με αβοκάντο, εντελώς[...]
Πηγή: pandespani.comΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.com