Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Αλλιώτικη, πικάντικη, νόστιμη. Μπορει άνετα να "σταθεί" και σε μια πιο ξεχωριστή περίπτωση.. Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλο μαρούλι (ή δύο μικρότερα) 1 μεγαλούτσικο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 4 καρότα τριμμένα στον χοντρό τρίφτη 1 πατάτα τριμμένη στον χοντρό τρίφτη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 200 γραμ. αλεύρι φαρίνα 100 γραμ. τυρί καπνιστό τριμμένο[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜε «ευέλικτες» προσθαφαιρέσεις! Οι τακτικοί αναγνώστες της σελίδας μου θα έχουν διαπιστώσει ότι ένα από τα χαρακτηριστικά της μαγειρικής μου είναι η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια εξαιρετική πρόταση για βραστό κουνουπίδι σαλάτα, συνοδευμένο με μια δροσερή σάλτσα από λεμονάτο γιαούρτι και ταχίνι. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτα περισσότερα ψητά και τηγανητά φαγητά, από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, λάτρευα την τραγανή υφή και αντιπαθούσα σφόδρα τις μαλθακές εκτελέσεις που μου έβγαζαν[...]
Πηγή: pandespani.comΧρόνος Προετοιμασίας: 25 λεπτά Υλικά για 10 κομμάτια: 2 κολοκύθια 1/2 πράσινη πιπεριά 1/2 κόκκινη πιπεριά 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 5 ντοματίνια ρόκα & λόλα[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: 250 γρ. αλεύρι 250 γρ. νερό 1 φλιτζανάκι του καφέ σπορέλαιο λίγο αλάτι 4 αυγά ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: 2 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 250 γρ. ζαμπόν[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κουνουπίδι 1-1,5 κιλό 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2,5 ποτήρια του νερού νερό άνηθο μαϊδανό κρεμμυδάκι φρέσκο ρίγανη δυόσμο αλάτι πιπέρι λίγη[...]
Πηγή: cooktherapy.grΔείτε ιδέες για να αξιοποιήσετε τα αυγά που θα σας μείνουν από το Πάσχα! Αυγά σφιχτά σε πικάντικη σάλτσα ντομάτας Υλικά 4 αυγά βρασμένα, 1 κουταλάκι tabasco, 6[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr