Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Υλικά για λιαστές τομάτες 1 κλ τοματίνια 4 κουτ. ξύδι 2 κουτ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι ελαιόλαδο 1 βανίλια Υλικά για μπρουσκέτες λιαστές τομάτες μοτσαρέλα[...]
Πηγή: megatv.com/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ Μετά την πολύ επιτυχημένη μαρμελάδα καρότο, με περγαμόντο και καρδάμωμο , νομίζω οτι ήταν φυσικό επακόλουθο να έρθει και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.gr[Shutterstock] Το παντζάρι το είχα ήδη χρησιμοποιήσει για να φτιάξω κέικ, οπότε ήξερα ότι ταιριάζει πολύ καλά με τις γλυκιές γεύσεις. Το ερώτημα ήταν με τι[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΔιαχειριστειτε τα λαχανικα περαν της μαγειρικης και στη ζαχαροπλαστικη και το αποτελεσμα θα σας ενθουσιασει..οπως το συγκεκριμενο αφρατο,πεντανοστιμο και[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 γ. τοματίνια ελαιόλαδο 1 κ.σ. ζάχαρη λευκή 1 μεγάλη κ.σ. μαραθόσποροι πιπέρι 1 βανίλια στικ Μέθοδος Εκτέλεσης Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 ο C στον[...]
Πηγή: akispetretzikis.com23/02/14 Το πιο σημαντικό στις σχέσεις των ανθρώπων, ότι είδους και αν είναι αυτές, πιστεύω πως είναι η ειλικρίνεια. Γι΄αυτό και εγώ θέλω να είμαι πάντα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ Μετά την πολύ επιτυχημένη μαρμελάδα καρότο, με περγαμόντο και καρδάμωμο , νομίζω οτι ήταν φυσικό επακόλουθο να έρθει και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚάθε πράγμα στον καιρό του... Η καλή ντομάτα (και ο κολιός) τον Αύγουστο... Τα μελωμένα σύκα τον Σεπτέμβρη... Τα καλά λεμόνια τον Απρίλη... Ε, και το πιο γλυκό[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά καβούρι: 600 γρ. ψίχα σέλερι: 100 γρ. ψιλοκομμένο μάνγκο: 1/2 καθαρισμένο από φλούδες και κουκούτσι καλαμπόκι: 100 γρ. κατεψυγμένο ελαιόλαδο: 110ml[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο πρωινό μας πρέπει να πλούσιο φωνάζουν όλοι. Προσωπικά δεν προλαβαίνω λόγο του μωρού αλλά έχω κάτι ωραίες συνταγές απο τα παιδικά μου χρόνια. Τότε που η[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΘυμάστε ένα παιχνιδάκι που παίζαμε μικροί "που είναι το δακτυλίδι ψάξε ψάξε δε θα το βρείς" Έτσι κι εγώ εδώ και 15 μέρες έψαχνα το "δακτυλίδι" μικρό θησαυρό[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑπό τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι πόσο πολύ απολάμβανα τα ωμά φρούτα και τα λαχανικά. Μου άρεσε να τρώω ωμά καρότα και γογγύλια, φύλλα μαρουλιού και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el