Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Το σημερινό μενού περιλαμβάνει άλλη μία συνταγή με κουνέλι. Πρόκειται για ένα κρέας που το αγαπάμε ιδιαίτερα, καθώς εκτός από νόστιμο, δεν έχει λιπαρά και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο αβοκάντο είναι ένα φρούτο (γιατί περί φρούτου πρόκειται, και όχι λαχανικού), το οποίο οι ειδικοί επιστήμονες εκθειάζουν για τη διατροφική του αξία! Γι' αυτό[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚλασικό Μεξικάνικο φαγητό έχει σήμερα το μενού! Quesadillas! Για όσους δε γνωρίζουν, η «κεσαντίγιες» είναι ένα πιάτο που αποτελείται από τορτίγιες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤι να πω σήμερα για τη συνταγή που μαγείρεψα; Ότι είναι καταπληκτική; Ότι είναι πεντανόστιμη; Ότι είναι εξωτική; Όλα αυτά είναι λίγα για να περιγράψουν πόσο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤη Μεξικάνικη κουζίνα την έχουμε συνδυάσει συνήθως με πιάτα που αφορούν τις τορτίγιες, σε διάφορους συνδυασμούς, σαν tacos, enchiladas, fajitas και όλα τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚινόα: ένας σπόρος που τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στο διατροφικό μας λεξιλόγιο, καθώς αποτελεί μια υπερτροφή, με πολύ μεγάλη διατροφική αξία.[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο Πάσχα απέχει πλέον μόνο 10 μέρες περίπου και είναι φυσικό οι περισσότεροι να το ρίξουν στο αρνάκι, όπως άλλωστε απαιτεί και η παράδοση. Εμείς φροντίζουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜε το κινόα είχαμε ασχοληθεί πριν 3 μήνες περίπου όταν και το πρωτοχρησιμοποιήσαμε στη μαγειρική μας (η συνταγή με όλες τις λεπτομέρειες γι' αυτό βρίσκεται εδώ[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟι μαγειρικές μας αναζητήσεις σήμερα μας οδηγούν για ακόμη μία φορά στη μακρινή και εξωτική Ταϋλάνδη για ένα πιάτο πραγματικά καταπληκτικό. Ένα curry με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜας αρέσουν πολύ οι συνταγές που συνδυάζουν με επιτυχία στοιχεία από τη δική μας κουζίνα με στοιχεία από τις κουζίνες της Ασίας. Αν χρησιμοποιηθούν έξυπνα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο thit bo luc lac είναι μία παραδοσιακή συνταγή από το Βιετνάμ, την οποία εντοπίσαμε στο Internet. Το όνομά της μεταφράζεται "κουνιστό μοσχάρι", λόγω του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌπως λέμε στην περιγραφή του blog, οι συνταγές που συμπεριλαμβάνουμε στο υλικό μας είναι κατά κανόνα ελληνικές και απλές ώστε να μπορεί ο καθένας να τις[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο όνομα αυτής της συνταγής μεταφράζεται από τα ινδονησιακά ως "σουβλάκια χοιρινού με κέτσαπ". Όμως "κέτσαπ" στην Ινδονησία ονομάζουν τη δική τους γλυκιά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα το μενού είχε ψάρι στη σχάρα. Φυσικά με την περιέργεια που μας διακρίνει δε μπορούσαμε να συμβιβαστούμε με τα γνωστά ελληνικά μυρωδικά... Έτσι, μετά από[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤη σημερινή συνταγή τη "χρωστάμε" εδώ και περίπου ένα μήνα, από ένα ημιτελές αφιέρωμα στην ταϋλανδέζικη κουζίνα του οποίου το τρίτο μέρος δεν είχαμε καταφέρει[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟι αγαπημένες μας μακαρονάδες επιστρέφουν σήμερα με μία εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή με κουνέλι! Πρόκειται για ένα φαγητό κατσαρόλας που συνδυάζει το κρασί,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΧριστός Ανέστη σε όλους! Ανάσταση σήμερα και η συνταγή μας είναι ένας εξαιρετικός μεζές για κρασάκι ή ούζο, λίγο πριν το σουβλιστό αρνί! Δεν είναι κάτι το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌλοι μας λίγο-πολύ φτιάχνουμε κάποιου είδους φρικασέ στο σπίτι μας, με κρέας και χόρτα ή καμιά φορά, αν θέλουμε να είμαστε πιο δημιουργικοί, με ψάρια, όσπρια ή[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr