banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | τουρτα black forest βεφα | μπανοφι χωρίς βρασιμο | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα

Βρέθηκαν 13 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

SITES & BLOGS

Μοσχαρίσιο φιλέτο με βούτυρο καφέ, σάλτσα με μοσχοκάρυδο και passion fruits

Μοσχαρισιο φιλετο με βουτυρο καφε, σαλτσα με μοσχοκαρυδο και passion fruits

Από το «Etrusco», Κάτω Κορακιάνα, Κέρκυρα: Όταν ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι υποσχέθηκε να μας δώσει μία από τις κλασικές συνταγές του για φιλέτο, ο[...]


Μακαρόνια με κιμά μανιταριών

Μακαρονια με κιμα μανιταριων

Έφτασαν στα χέρια μου δυο λαχταριστά πακέτα Μανιτάρια Κορινθίας και δεν μπορούσα να αποφασίσω τι φαγητό να πρωτοφτιάξω! Μετά από σκέψη αποφάσισα να κάνω μια[...]

Mαρινάδα για μια bavette d’aloyau από τον σεφ[...]

Mαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Zigonier από τον σεφ Έκτορα Μποτρίνι

Το τζιγκόνιερ είναι μία από τις οικογενειακές συνταγές των Μποτρίνι. Διατηρεί τις μνήμες που φύλαξε από τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο ο παππούς του Έκτορα. Εκείνη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λάδι για το μαρινάρισμα ενός rib-eye vαπό τον[...]

Λάδι «ενός άλλου κόσμου» για το μαρινάρισμα ενός rib-eye: Στο υγρό περιβάλλον του ελαιόλαδου, όταν τα εσπεριδοειδή συναντούν τα μπαχαρικά που ονομάζουμε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Παραλλαγή σε κερκυραϊκή παστιτσάδα, από τον[...]

Ένα γνωστό πιάτο, με την πανταχού παρούσα στην ελληνική κουζίνα ντομάτα, μεταμορφώνεται σε νοστιμότατο, κρύο μεζέ, ο οποίος ταιριάζει με το πνεύμα μιας[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Σοφρίτο ...η κερκυραϊκή παραδοσιακή νοστιμιά[...]

Καλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Σοφρίτο ...η κερκυραϊκή παραδοσιακή νοστιμιά[...]

Καλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Μια γιορτή γεύσεων στο Food Festival του[...]

Το Mediterranean Cosmos σας προσκαλεί στο Food Festival, μια ξεχωριστή γιορτή γεύσεων, από τις 14 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαρτίου. Οι διάσημοι και αγαπημένοι[...]

Πηγή: foodtrails.gr
Tρίο χοιρινού σουβλάκι με ντομάτα

Tρίο χοιρινού σουβλάκι με ντομάτα… να την πιεις στο ποτήρι Υλικά (για 1 σουβλάκι) 1 κομμάτι παντσέτα χοιρινή 1 κομμάτι ψαρονέφρι 1 κομμάτι χοιρινός[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Copyright 2017 ® - Επικοινωνία