Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Μερικές εμπειρίες πρέπει να κατασταλάξουν μέσα σου για να τις κουβεντιάσεις. Η ένταση των συναισθημάτων είναι μεγάλη, τόσο που παίρνει καιρό να σβήσουν, να[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΣήμερα δεν έχει πρόβλεψη του εβδομαδιαίου μενού. Θα μου το επιτρέψετε αυτό, έτσι; Υπάρχει λόγος. Βλέπετε, η Καθαρά Δευτέρα ήταν μεγάλο γεγονός στο πατρικό μου.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΑποτοξίνωση. Διότι μπορεί να τρως επί τρεις μέρες αρνί ή κατσίκι με συνοδευτικό αυγά, φέτα και τζατζίκι, αλλά κάποια στιγμή θα το πληρώσεις. Για να μην το[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΜια φορά το χρόνο, μέσα φθινοπώρου, στο πατρικό μου είχαμε γιορτή. Ήταν η εποχή που έφταναν με διάφορους τρόπους από τη Φλώρινα τέσσερα μεγάλα σακιά: τα[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΔιότι και η γηραιά Αλβιών έχει τη δική της παραδοσιακή κουζίνα. Κάθε φορά που μιλάμε για ξένες κουζίνες σκεφτόμαστε τη γαλλική, την ιταλική, τη μεξικάνικη, την[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΦυσικά και άλλαξα γνώμη. Είχα προβλέψει μια ωραία σούπα με τα μανιτάρια μου, σαν κι αυτή , που την αγάπησα παράφορα όταν την πρωτοέφτιαξα. Αλλά υπάρχουν και[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΌχι, να μη με ξεματιάσετε. Ούτε και να με ραντίσετε με αγιασμό, ξέρω τι λέω και σε λίγο που θα ξέρετε κι εσείς το μόνο που θα θέλετε να με ραντίσετε είναι με[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΤι λείπει από την ελληνική γαστρονομική μπλογκόσφαιρα; Τα μενού. Ολοκληρωμένες προτάσεις για μπουφέδες ή γεύματα, που να δίνουν μερικές ιδέες τι να σερβίρεις[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΉταν στις 20 Ιανουαρίου, Ευθυμίου του Μεγάλου, βοήθειά σας. Λίγοι άνθρωποι, από εκείνους που μαζί τους περνάω καλά. Αγαπημένοι θα έλεγα, ο καθένας για άλλο[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΜετά από κόπους δύο και πλέον ετών, η αδελφή μου Πόπη τελείωσε επιτέλους το μεταπτυχιακό της. Οι λεπτομέρειες πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρουν ιδιαίτερα (πού, πότε,[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΚάποιες φορές το πλέον απλό είναι και το πλέον κομψό. Και πριν σπεύσετε να με κατηγορήσετε για μινιμαλίστρια να το ομολογήσω από μόνη μου: ναι, είμαι. Μ’[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΔεν υπάρχει τίποτε απλούστερο από ένα τηγάνι, λίγο ελαιόλαδο και ένα κομμάτι κρέας. Ειδικά όταν πρόκειται για παντσέτα, εκείνο το κομμάτι από το γουρουνάκι που[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΗ πιο εντυπωσιακή μαγειρική είναι εκείνη που γίνεται με την έμπνευση της στιγμής. Κι αυτό δεν το λέω γιατί το κάνω τακτικά, αλλά γιατί το ακούω τακτικά.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr