σνιτσελ τηγανιτο | συκωτακια πουλερικων στο τηγανι | συνταγες για πιπεριες φλωρινης | αφρατα κουλουρακια λαδιου | γεμιστα μπισκοτα με μερεντα | αφρατο κεικ πορτοκαλιου αργυρω | πιτσα με ψωμι του τοστ βεφα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα

Βρέθηκαν 210 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΜΟΣΧΑΡΑKΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ // GHIUVETSI :[...]

ΜΟΣΧΑΡΑKΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα φαγητά στον φούρνο, είναι συνήθως και τα κυριακάτικα φαγητά μας, αφού με τα ωράρια της δουλειάς μας, μόνο την Κυριακή έχω[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
TIAN DE LEGUMES A LA PROVENÇALE : ΛΑΧΑΝΙΚΑ[...]

ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ TIAN DE LEGUMES A LA PROVENÇALE Σήμερα θα μεταφερθούμε στην Νότια Γαλλία και συγκεκριμένα στην Προβηγκία, για να γνωρίσουμε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦[...]

ΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦ INVOLTINI[...]

ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Η γαρδουμπα, στην ουσια, ειναι ενα κοκρετσι μικρο, ψημενο στο φουρνο. Προσωπικα, την προτιμω απο το κοκρετσι, γιατι ειναι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΑΝΗΘΟ ♦♦ SPEZZATINO DI[...]

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΑΝΗΘΟ Ευκολο και νοστιμο, ετοιμαζεται πολυ γρηγορα. Ιδανικο για νοικοκυρες, αλλα και νοικοκυρηδες!, που εχουν ανοιξει πολλα μετωπα και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ, ΤΟ ΠΗΛΙΟΡΕΙΤΙΚΟ  ♦♦  SPETZOFAI

ΣΠΕΤΖΟΦΑϊ, ΤΟ ΠΗΛΙΟΡΕΙΤΙΚΟ Ενα απο τα πιο διασημα πιατα της πηλιοριτικης κουζινας, ειναι το σπετζοφαι. Το ονομα προερχεται απο τη λεξη "σπέτζα", που σημαινει[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ[...]

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΟ Η πρασοτηγανιά είναι ενα απο τα αγαπημένα μας χειμωνιάτικα γρήγορα φαγάκια! Σας την εχω ξαναπαρουσιάσει ( εδώ[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ  ♦♦  KOKORETSI

ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ Συμφωνα με την Wikipedia, η λεξη κοκορετσι, προερχεται απο το ρουμανικο κουκουρετσου, που σημαινει αδραχτι; απο εκει περασε στους σερβους,και τους[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ  ♦♦  GHIULBASSI

ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ Το γκιούλμπασι είναι ενα πιάτο με αδιαμφισβήτητες καταβολές εξ' ανατολων... Στα τουρκικά, yılbaşı σημαίνει πρωτοχρονιά, αλλά δεν ξέρω να σας πω αν[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ[...]

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΑΠΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Υλικα για 6 ατομα : 500 gr παντσετες, 1200 gr πατατες, 3 μεγαλα κρεμμυδια, 6[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ ♦♦ ROTOLO DI MAIALE[...]

ΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦ COSCIOTTO[...]

ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΣΚΕΠΗ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Το τρυφερο μπουτακι απο το κατσικακι, τυλιγμενο στα μυρωδικα μεσα στην σκεπη, γινεται ζουμερο και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ  ♦♦  RISONI AL RAGU'

ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ Αγαπημενο φαγακι το κριθαρακι με κρεας -αλλα και χωρις!-, μας αρεσει να ειναι και ζουμερο, το μονο κακο του ειναι οτι αν σταθει ρουφαει ολο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ♦♦[...]

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ Ενα πικαντικο σνακ ή μια εντυπωσιακη παρουσια σε εναν μπουφε. Υλικα : 4-5 φυλλα κρουστας, γκουντα σε φετες (μιση[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ ΜΕ HERBS DE PROVENCE, ΣΤΗΝ[...]

ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ ΜΕ HERBES DE PROVENCE, ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Υλικα για 2 ατομα : 1 κοτσι χοιρινο, 500 gr μικρες πατατουλες για ψητο, 1/2 φλ. ζωμο κρεατος, 3 κ.γ. Herbes[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO ♦♦[...]

ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ (KARİDES GÜVEÇ) ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Karides güveç , δηλαδή γαρίδες γιουβέτσι, ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Βασικά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ♦♦ TORTA DI CARNE[...]

TORTA DI CARNE TRITATA IN PASTA FILO KADAIF Una torta salata di mia ispirazione, un po' particolare. Se non troverete la pasta filo kadaìf ( pasta[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ // POLPETTE[...]

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ Ζουμερά, υπέροχα κεφτεδάκια με άρωμα και γεύση από χωριάτικο λουκάνικο! Μπορείτε να τα ετοιμάσετε και για το τραπέζι της[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ ♦♦ CANNELLONI AL[...]

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ Τα κανελονια, λεγεται οτι ειναι απο τις πιο αρχαιες μορφες ζυμαρικων. Ως γνωστον, προκειται για ζυμαρικα κυλινδρικα και αρκετα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ : ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ[...]

CASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy