Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 274 συνταγές
ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦ POLPETTE DI CARNE MACINATA CON CIPOLLE AL FORNO, ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦ POLPETTE DI CARNE MACINATA CON CIPOLLE AL FORNO, ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ! // POLPETTE DI CARNE, ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ! // POLPETTE DI CARNE
ΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΙΦΑΔΟ Η λεξη στιφαδο ειναι ιταλικης προελευσης. Πολυ πιθανο να ειναι δανεισμος απο το βενετσιανικο stufà . Το stufato (στουφατο) ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Ευκολο και γευστικο χειμωνιατικο φαγακι... Υλικα : 1Kgr χοιρινο για κατσαρολα, 1Kgr πρασα, 1 μετριο κρεμμυδι, 1/2 μετριο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΕΜΙΣΤΟ ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΝΟΥΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Ενα γιορτινο φαγακι, νοστιμο και ευπαρουσιαστο! Υλικα : 800 gr νουα απο μοσχαρακι, σε μια φετα, αλατι και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ Γευστικότατο γιορτινό πιάτο, με πολύ ωραία εμφανιση. Εχει και το πλεονέκτημα οτι παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΕΤΖΟΦΑϊ, ΤΟ ΠΗΛΙΟΡΕΙΤΙΚΟ Ενα απο τα πιο διασημα πιατα της πηλιοριτικης κουζινας, ειναι το σπετζοφαι. Το ονομα προερχεται απο τη λεξη "σπέτζα", που σημαινει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ/ΑΡΝΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΚΑΝΑ Εναλλακτικη πασχαλινη σπεσιαλιτε απο την Ιταλια και συγκεκριμενα απο την Τοσκανη. Ενα πεντανοστιμο, αρωματικο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ Δοση : για 2 ατομα Υλικα: 1 ψαρονεφρι κομμενο σε ροδελες παχους 1cm 1 σκελιδα σκορδο, 1 κρεμμυδακι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ Αγαπημενο φαγακι το κριθαρακι με κρεας -αλλα και χωρις!-, μας αρεσει να ειναι και ζουμερο, το μονο κακο του ειναι οτι αν σταθει ρουφαει ολο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΥΚΩΤΙ ΑΛΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΑ Ακομα μια καταπληκτικη παραδοσιακη σ υνταγη α π ο την βενετσιανικη κουζινα . Το συκώτι αλά βενετσιανα, ( f egato alla veneziana στα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ Νοστιμα κοντοσουβλακια, συνοδευμενα με πικαντικες πατατες φουρνου με τραγανη κρουστα. Το κοντοσουβλι βεβαια,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Νοστιμο, καλοκαιρινο φαγακι στον φουρνο. Δοση : για 6 ατομα Βαθμος δυσκολιας : μετρια δυσκολο Υλικα : 1,5 kg μελιτζανες, 1[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ (KARİDES GÜVEÇ) ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Karides güveç , δηλαδή γαρίδες γιουβέτσι, ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Βασικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ Κλασσικο χειμωνιατικο πιατο. Υλικα για 4 ατομα : 1 μετριο λαχανο 1200 -1500gr, 1 καροτο, 1 μεγαλο κρεμμυδι, 2 μεγαλα κλωναρια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Ενα απλο και ταπεινο φαγακι, που το ψησιμο στον φουρνο του δινει ιδιαιτερη νοστιμια! Αν υπαρχουν στην οικογενεια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΕΦΤΕΔΕΣ Καθε νοικοκυρα εχει την δικια της επιτυχημενη συνταγη για αφατους και ζουμερους κεφτεδες. Για να λεμε την αληθεια, κι εγω δεν εχω αυστηρα καποια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ Τα κανελονια, λεγεται οτι ειναι απο τις πιο αρχαιες μορφες ζυμαρικων. Ως γνωστον, προκειται για ζυμαρικα κυλινδρικα και αρκετα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ Για την ιστορια, η λεξη ντολμαδακι, προερχεται απο το τουρκικο dolma, που σημαινει γεμιστο. Τα ντολμαδακια με τα αμπελοφυλλα, ειναι κατα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr