Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Το χοιρινό είναι ένα κρέας αρκετά παρεξηγημένο ως πολύ λιπαρό. Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από το κομμάτι που θα χρησιμοποιήσουμε, όπως και στο μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: bostanistas.grΑκούγεται φαγητό απλό αλλά να ξέρετε πως είναι η πιο παρεξηγημένη μακαρονάδα. Το μυστικό της βρίσκεται όλο στον κιμά, που δεν πρέπει να έχει ίχνος λίπους.[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνηθίζουμε στην Κρήτη, όταν ξέρουμε τον χασάπη μας καλά και φυσικά τον εμπιστευόμαστε, με το αρνίσιο συκώτι να φτιάχνουμε εκλεκτούς μεζέδες που συνοδεύουν τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΕμείς εκεί στην Κύπρο τις πατάτες τις αγαπάμε πολύ. Θες γιατί τις έχουμε πολλές; Θες γιατί τις έχουμε καλές; Πάντως απ’ το τραπέζι μας δεν λείπουν ποτέ.[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτο ντελικάτο κρέας του κουνελιού η μαυροδάφνη δίνει μια ιδιαίτερη, λεπτή γεύση. Δοκιμάστε το. Υλικά 1 κουνέλι 1 μέτριο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 κούπα[...]
Πηγή: bostanistas.grΣερβίρεται με λευκά κρέατα αλλά και με ωμά λαχανικά. Ταιριάζει εξαιρετικά με το κρέας της γαλοπούλας γιατί στη σχεδόν ουδέτερη, άπαχη σάρκα, δίνει μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι μετά τα ραδίκια τα αγαπημένα μου χόρτα. Η εποχή βοηθάει. Τα βλίτα στην κλασική τους εκδοχή με ελαιόλαδο και λεμόνι είναι μια άριστη σαλάτα που προτιμώ[...]
Πηγή: bostanistas.grΣερβίρεται με λευκά κρέατα αλλά και με ωμά λαχανικά. Ταιριάζει εξαιρετικά με το κρέας της γαλοπούλας γιατί στη σχεδόν ουδέτερη, άπαχη σάρκα, δίνει μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο κουνέλι, σε γενικές γραμμές, μαγειρεύεται σαν το κοτόπουλο. Το κρέας του δεν έχει λίπος και έτσι χρειάζεται ήπια φωτιά, ώστε να μη στεγνώσει και σκληρύνει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι συνταγές που είναι με λίγα υλικά, είναι οι αγαπημένες μου. Όπως το σημερινό χοιρινό στην κατσαρόλα με άγρια σπαράγγια, πένες και κρητική γραβιέρα. Η[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτά τα μπιφτέκια είναι συνταγή της μαμάς μου, εγώ πρόσθεσα μόνο την πιπεριά Φλωρίνης. Είναι τα πιο ζουμερά μπιφτέκια που έχω δοκιμάσει... Επιχειρήστε τα μία[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο πρόγραμμα είχε αρακά. Αλλά ήθελα κάπως να τον διαφοροποιήσω από τον κλασικό λαδερό τρόπο. Είχα λουκάνικα στο ψυγείο και σκέφτηκα μια παραλλαγή για[...]
Πηγή: bostanistas.grΆπαχο μικρό κατσικάκι... τι καλύτερο από το να συνδυαστεί με τα φρέσκα βιολογικά ντοματίνια του Τάσου Αγγελάκη και τα τσαουλιά, σε ένα πιάτο που η απλότητα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν από ένα περίπου μήνα παρουσίασα μια συνταγή με πάστα Lumaconi, τα υπέροχα κελύφη σαλιγκαριού που φτιάχνει ο οίκος Del Cecco της Ιταλίας. Το κελύφη ήτανε[...]
Πηγή: bostanistas.grphoto: Νίκος Μορόπουλος Ολοταχώς επιστροφή στην ποιμενική κουζίνα της μητέρας Ελλάδας, με αρνίσια συκωταριά και χόρτα βλαστάρια στη σύβραση. Τα βλαστάρια[...]
Πηγή: bostanistas.gr