καλοκαιρινες κρεμες ψυγειου | εύκολο γλυκό με μπισκότα | γλυκο κουταλιου συκαλακι | σολομος στο φουρνο αργυρω | dressing για σαλατα μαρουλι | εύκολη συνταγή για τσουρέκι | γλυκο κουταλιου λεμονι ολοκληρο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα

Βρέθηκαν 18 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

κανελόνι με κιμά και μπεσαμέλ: oλική επαναφορά[...]

Κάποια φαγητά διαθέτουν την απίστευτα μαγική δύναμη να κάνουν στους ενήλικους ουρανίσκους ψυχανάλυση. Επαναφέρουν αναλοίωτες τις ‘παιδικές’ γεύσεις του[...]

Πηγή: pandespani.com
φασιανός με σταφύλια (όσο ένα μπέργκερ)

Κορυφαίο κυνήγι για τον Auguste Escoffier, ο μπέλος φασιανός αντιτάσσει στα πτηνά-Γολιάθ το φίνο κρέας του και την εξαιρετική του γεύση. Πιάτο για δύο κατά[...]

Πηγή: pandespani.com

ζωμός κρέατος βοδινός ή μοσχαριού – πέσμε Φον

Απλός, ανέξοδος και ασύγκριτα νόστιμος. Ο σπιτικός ζωμός κρέατος, τα μυστικά του και η συνταγή για να έχετε πάντα έτοιμο απόθεμα όταν το χρειάζεστε. The post[...]

Πηγή: pandespani.com
χτένια με τσορίθο και κόκκινες πιπεριές για[...]

Γλυκές πιπεριές, πικάντικο ισπανικό λουκάνικο και χυμώδη χτένια. Λιτή συμφωνία στο κόκκινο με μια στάλα κονιάκ και να, ο προκλητικός συνδυασμός, πρώτα ανάβει[...]

Πηγή: pandespani.com
κόντρα φιλέτο με σάλτσα μπεαρνέζ: καρνιβορικό[...]

Ένα απλό πιάτο με ψητό κρέας τα βρίσκει στην κουζίνα με μια από τις βασικές Γαλλίδες σάλτσες. Το ζουμερό μοσχαρίσχιο κόντρα φιλέτο δίπλα στην βουτυράτη και[...]

Πηγή: pandespani.com
λαχανικά ψητά στο αλάτι κεκλεισμένων των θυρών

Με ασπράδια και καρυκεύματα κάναμε λαχανικά ψητά στο αλάτι, σε επτασφράγιστο κέλυφος, στο φούρνο. Σπάζοντάς το, πέραν του σχετικού σόου οφ -θέλουν και οι[...]

Πηγή: pandespani.com
πιτσούνια με παντζάρια από καλό βόλι

Το κρέας τους θυμίζει πάπια. Είναι σκούρο, μεταξένιο, συγκριτικά λίγο, αλλά πολύ νόστιμο. Όταν συνδυάζεται με τα πορφυρά λαχανικά γίνεται βαθυκόκκινο και στην[...]

Πηγή: pandespani.com
ο τόνος αλλιώς και γιατί σπάνια τρώμε τον καλό

Ο ολόφρεσκος τόνος είναι διαφορετικός και ουδεμία σχέση έχει με τον καλύτερο που κυκλοφορεί ευρέως. Διαπιστώσεις, παρατηρήσεις και όσα καθορίζουν την[...]

Πηγή: pandespani.com
παστίγια αυθεντική: η μαροκινή ευγενής

Eντυπωσιακή στη θέα, στολισμένη γλυκά με άχνη και κανέλα, ενίοτε επιμελώς με αραβουργήματα. Το τραγανό φύλλο κρύβει την άλλη 'καρδιά' του, σε ξεγελάει. Αρκεί[...]

Πηγή: pandespani.com
κατσικάκι σε κρούστα αρωματικών

Με ολόκληρο το μπούτι από το κατσικάκι αραχτό στον πάγκο της κουζίνας να αλληλοκοιταζόμαστε καχύποπτα για τις εκατέρωθεν προθέσεις, το μαγειρικό δίλημμα[...]

Πηγή: pandespani.com
κυπριακοί κεφτέδες με πατάτα και φήμη

Οι κεφτέδες απ΄ το νησί -όπως αποκαλούν συχνά την Κύπρο- δεν έχουν όμοιους. Η αδιάψευστη φήμη τους κουβαλάει τη γλύκα της ανατολής. Μυρίζουν δυόσμο και κανέλα[...]

Πηγή: pandespani.com
γουρουνόπουλο γάλακτος ψητό με τραγανή πέτσα

Το γουρουνόπουλο γάλακτος με την κριτσανιστή πέτσα και το ζουμερό κρέας να αχνίζει είναι μια από τις  μικρές πολυτέλειες της ζωής, στο δικό μου γαστρονομικό[...]

Πηγή: pandespani.com
συκωτάκια πουλιών με αβγά πάπιας – αχ, αυτοί οι[...]

“Δεν πειράζει να γεννηθείς στην αυλή με τις πάπιες, αρκεί να εκκολαφθείς απ’ το αβγό ενός κύκνου” Hans Christian Andersen   Ο άνθρωπος[...]

Πηγή: pandespani.com
project μοσχαροκεφαλή και βουκολικό γιουβέτσι

Το εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]

Πηγή: pandespani.com
χοιρινό κότσι διπλομαγειρεμένο

Ένα premium πιάτο από μια δευτερεύουσα κοπή του χοίρου: το κότσι. Σιγομαγειρεμένο διπλά σε εστίες και φούρνο, παρέα με λαχανικά, πορτσίνι, κρασί και αρωματικά[...]

Πηγή: pandespani.com
αγριογούρουνο στη γάστρα με κάστανα ή στην[...]

Κυνήγι. Δασόβιο αγριογούρουνο μαριναρισμένο με κρασί και σιγομαγειρεμένο με λαχανικά και κάστανα, στη γάστρα ή στην κατσαρόλα. Το εξαιρετικό κρέας του δεμένο[...]

Πηγή: pandespani.com
σνίτσελ βιενουά: 10+1 απλά μυστικά για τέλειο[...]

Το σνίτσελ δεν ήταν απ’ τα αγαπημένα μου φαγητά όταν μεγάλωνα. Με απωθούσε από παιδί η “αυγουλίλα” πάνω σε ένα κατά τεκμήριο στεγνό και[...]

Πηγή: pandespani.com
μοσχάρι κυδωνάτο χιώτικο με πιλάφι

Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy