Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Με τη δουλειά, τις γιορτές και τα ταξίδια μπήκε το 2017 και δεν σας έχω ακόμη δώσει νέα συνταγή! Τι να σας πω. Δεν μαγείρεψα και πάρα πολύ αυτόν τον καιρό και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΠεράσαμε όμορφα στην μεγάλη αυτή γιορτή της γεύσης και νομίζω πως στο blogger’s corner ήταν και τις τρεις ημέρες από τα περίπτερα με τον περισσότερο[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜπορεί να μην μπήκε καλά-καλά ο Δεκέμβρης ακόμη, αλλά το εορταστικό κλίμα στην πόλη μας είναι πολύ έντονο. Και δεν ξέρω αν φταίει η εθνική κατάθλιψη, όμως σε[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚαλώς ή κακώς, το πρώτο club sandwich που θυμάμαι να έχω αγαπήσει ήταν αυτό των Goody’s. Δεν ταιριάζει πια με τα σημερινά μου γούστα, αλλά νομίζω πως[...]
Πηγή: foodjunkie.euΌποιος θέλει να επεκτείνει τις γευστικές του εμπειρίες είναι σίγουρο πως πρέπει να ταξιδεύει. Είτε είναι επαγγελματίας, είτε ερασιτέχνης, ένα ταξίδι[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥπάρχουν μερικές περιοχές στην Αθήνα που πραγματικά με μιζεριάζουν και θα ήθελα να τις δω να κάποτε να βελτιώνονται. Μια από αυτές είναι η διαδρομή από την[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜπορεί να φτιάχνω ζυμαρικά στο χέρι και ψωμιά, να χτυπάω βούτυρο και να ψήνω τέλεια cupcakes, αλλά με το BBQ έχω ελάχιστη σχέση. Βασικά, χωρίς να θέλω να [...]
Πηγή: foodjunkie.euΚάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, τα διακοσμημένα μπισκοτάκια έχουν την τιμητική τους στο σπίτι μας. Όλο και κάπου έχουμε να τα χαρίσουμε: σε φίλους της μικρής,[...]
Πηγή: foodjunkie.euΗ Τσικνοπέμπτη νομίζω πως είναι από τις αγαπημένες μου γιορτές. Όλη αυτή την κρεατολαγνεία σε συνδυασμό με της Απόκριες της βρίσκω brutal και γοητευτική. Το[...]
Πηγή: foodjunkie.euΣτο 48 Urban Garden σκεφτόμουν να πάω καιρό, μιας και με εξίταρε ιδιαιτέρως η ιδέα της καντίνας μέσα στο χώρο του εστιατορίου και ήθελα να δω τι είχε γίνει[...]
Πηγή: foodjunkie.euΌσο πλησιάζουν οι γιορτές παρατηρώ γύρω μου μια φρενίτιδα. Στα μαγαζιά γίνεται χαμός, στα σουπερμαρκετ γίνεται χαμός, στους δρόμους, χαμός. Αναρωτιέμαι που[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤις προάλλες βρεθήκαμε μετά από μπαρότσαρκα στο “Σαν Φρανσίσκο“, ένα νεο-χίπικο σαντουιτσάδικο στον Κεραμεικό που φτιάχνει ίσως τα καλύτερα[...]
Πηγή: foodjunkie.euΉρθε κι έφυγε το καλοκαιράκι δυστυχώς, αλλά περάσαμε όμορφα, ελπίζω κι εσείς. Το σημαντικότερο ήταν πως πραγματικά “γεμίσαμε μπαταρίες” σωματικά[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜε την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες πάντοτε κάνω κέφι φαγητό κατσαρόλας με ζουμάκι μπόλικο! Κανονικό comfort food δηλαδή, μια ζεστή[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚυριακή σήμερα και θα σας δώσω μια συνταγή άκρως Κυριακάτικη! Βέβαια καθένας σας θα έχει τη δική του βερζιόν, οπότε το συγκεκριμένο ποστ είναι για όσους δεν[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο χοιρινό είναι αλήθεια το έχω συνδυάσει με το χειμώνα περισσότερο και γενικά δεν το τρώμε συχνά στο σπίτι. Έχει όμως κάτι το εορταστικό και μπορεί να δώσει[...]
Πηγή: foodjunkie.euΔεν ξέρω αν τα έχετε πάρει χαμπάρι τα ψαράδικα που ψήνουν ψαράκια και τα φέρνουν έτοιμα στο σπίτι, αλλά από τότε που τα ανακάλυψα με έχουν διευκολύνει πολύ.[...]
Πηγή: foodjunkie.eu