Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Ένα πανεύκολο και νοστιμότατο πιάτο, πολύ καλοκαιρινό, με τα αρώματά του, που θα το αγαπήσουν όλοι! Γίνεται όσο θέλουμε πικάντικο και με το αλλαντικό της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια νοστιμότατη μακαρονάδα, πανεύκολη και πολύ χορταστική. Εάν χρησιμοποιήσουμε spaghetti ολικής αλέσεως, θα είναι μια ιδανική επιλογή και θα δέσουν με την[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο κρίταμο το πρωτογνώρισα από τα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Περιέγραφε τη συνήθεια των βοσκών της Σκιάθου να κατεβάζουν τα κοπάδια τους στο γιαλό,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια τους λάτρεις των γλυκόξινων γεύσεων, των κρεμμυδιών και του σπιτικού τουρσί! Ιδανικά γι΄αυτό το τουρσί είναι τα κόκκινα κρεμμύδια, γιατί είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΌλα τα θαλασσινά γίνονται υπέροχα και λαχταριστά μεζεδάκια που συνοδεύουν το ή ούζο ή την παγωμένη μπίρα μας που μας δροσίζουν μετά το μπάνιο είτε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο Sumac, με το υπέροχο πορφυρό του χρώμα, είναι ένα αγαπημένο μπαχαρικό της κουζίνας της Μέσης Ανατολής, που δεν είναι πολύ γνωστό στην Ελλάδα.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠολύ νόστιμα, ανοιξιάτικα ντολμαδάκια με τη γεύση του Φρικασέ, τυλιγμένα σε τρυφερά φύλλα μαρουλιού και συνοδευμένα με βελούδινη σάλτσα αυγολέμονου.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕίναι ένα πρωτότυπο και εύκολο πιλάφι που συνδυάζει τα ζυμαρικά με το ρύζι και τους ξηρούς καρπούς. Πριν χρόνια μου είχε δώσει τη συνταγή η Μαίρη Λ. που είχε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο φρικασέ είναι ένα γνωστό παραδοσιακό φαγητό με κρέας και χορταρικά. Το κρέας συνήθως είναι κατσικάκι ή αρνάκι, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα χόρτα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια τέλεια πρόταση για όσους προτιμούν να έχουν ένα εμφανίσιμο και πικάντικο πιάτο με χοιρινό στο Κυριακάτικο ή το γιορτινό τους τραπέζι. Το κρέας είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι Λαχανοντολμάδες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Ελληνικής Κουζίνας. Συνήθως τους μαγειρεύουμε άσπρους και τους συνοδεύουμε με ένα νόστιμο αυγολέμονο.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα από τα κατ’ εξοχήν παραδοσιακά πιάτα της Μαροκινής κουζίνας με το όνομα της γραφικότατης πόλης Fez ή Fes , γνωστό ως Fez Tajin , όταν μαγειρεύεται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ Αγριόχοιρος ή αγριογούρουνο (επιστημονικά Sus S crofa) είναι ο άγριος πρόγονος των εξημερ ου το κυνήγι του συνδέεται με το όνομα δύο επιφανών ηρώων της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα μανιτάρια, οι “αμανίτες”, άγρια ή ήμερα, είναι νοστιμότατα και διατροφικά ωφέλιμα, διότι περιέχουν υδατάνθρακες και πρωτεΐνες. Οι πρωτεΐνες τους[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr