Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Χτες που μου είπε η Έλενα για τα κεφτεδακια μαυροδαφνης του μπλογκ μας,θυμήθηκα και κάποια άλλα πεντανόστιμα κεφτεδακια με μια λίγο διαφορετική από τη[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓια όποιον έχει βαρεθεί -μα δεν θέλει να αποχωριστεί-τον κεφτέ,τον τηγανητό...και αγαπά να τρώει το ριζότο... ΥΛΙΚΑγια τα κεφτεδάκια:500 γρ. κιμά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜια απλή Σουηβική συνταγή (για 4 άτομα): 4 κομμάτια μοσχαρίσιο κρέας, μην σας πω και φιλέτο... Αλάτι, πιπέρι 4 μεγάλα κρεμμύδια 50 ml ελαιόλαδο 2 κ. σούπας[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΟ κιμάς είναι μια δύσκολη υπόθεση, γιατί χρειάζεται να νοστιμέψει και να αφρατέψει και αφού ψηθεί να επιτύχουμε η μυρωδιά να συναγωνίζεται τη γεύση.... Αυτή η[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠρόκειται για μια δική μας γεύση,κι εννοώ της Πελοποννήσου...γίνεται με παστό ή σύγκλινο,αυγά και ντομάτες...γυρνώντας από Κυπ/σία βρέθηκα να έχω απ'όλα αυτα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣυνήθως το τρώμε τις Κυριακές... Τώρα ακόμη που οι μελιτζάνες είναι στην εποχή τους,αν προσθέσετε μερικές γίνεται πολύ νόστιμο. Αν θυμάμαι καλά είναι από[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥποθέτω καταλάβατε οτι πρόκειται για αλμυρο κέικ! Ιδιαίτερη αγάπη για το μπέικον δεν τρεφω ,ούτε και για τα αλμυρά κέικ,το συγκεκριμενο όμως(συνταγή της[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜετά την ολοκλήρωση της έρευνας μας με θέμα: κάτι που φάγαμε κάπου και κάποτε και δεν το ξεχνάμε ποτέ! Θέλω αφού πρώτα ευχαριστήσω όλους όσους είχαν την[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΧοιρινό από τα Χριστούγεννα και μετά φάγαμε και με το παραάνω... Αλλά ποτέ δε λέω οχι σε λιγο ακόμη,είναι απο τις αγαπημένες μου γεύσεις ,κι επιπλέον νομίζω[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαθόλου γοητευτικό και εξωτικό όνομα για ένα πεντανόστιμο πιάτο!Παραδοσιακή συνταγή της Ρουμανίας,που τυχαία ανακάλυψα στο foodaki.gr της Ελεάννας,σε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤα ονόμασα καλοκαιρινά,γιατί γίνονται με φρέσκια ντομάτα που τώρα είναι στα καλύτερά της... Τα δε παιδιά μου,αν και δύσκολα με ό,τι έχει έρχεται προς κρέας,τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣτην ανταγωνίστρια(!) πόλη της πατρίδας μου(Κυπαρισσίας), τα Φιλιατρά, φτιάχνουν αυτό τον περίεργο συνδυασμό λεμονάτου κατσαρόλας με γαρύφαλλο. Ο οποίος,[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕκεί που οι παραλίες παραμένουν σε μεγάλο βαθμό ακόμη αλώβητες από τις καταπατήσεις και τον τουρισμό εκεί που το πράσινο οργιάζει, ακόμη και η Αγυιά, το όρος[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΦεύγω για την πατρίδα. Η νοικοκυρά και βασίλισσα της κουζίνας μου. Πίσω πατέρας και κόρη,στο χώρο μου, που ελάχιστα θα λειτουργήσει...και αρχίζω.... ανακυκλώνω[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΞεκινάω στο άσχετο... Σήμερα έλαβα τη βεβαίωση αποδοχών για το Φεβρουάριο... ενιαίο μισθολόγιο, ενιαία και η κρυάδα,από πάνω έως κάτω... μεγάλη πίκρα,ο μισθός[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΞεφυλλίζοντας τον Γαστρονόμο έπεσα σε αυτή τη συνταγή,την οποία ,ως είθισται,απ'όλους εμάς που μαγειρεύουμε, άλλαξα κατά ένα μέρος,στα υλικά και στον τρόπο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ καλοκαιρινή εκδοχή της τηγανιάς :) 1 πακέτο φιλέτο κοτοπουλο σε κύβους 2-3 σκελιδες σκορδο φετάκια 1 πράσινη μικρή πιπερια κύβους 1 κίτρινη μακρόστενη[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤώρα, θα μου πείτε τι με έπιασε και εκεί που παινευόμουν για τις "low fat low cost" συνταγές μου, το γύρισα από την ανάποδη το βιολί; Μακάρι νάξερα! Ίσως και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣυνταγή του Ηλ.Μαμαλάκη η οποια είχε και δαμασκηνα-δυστυχώς όταν ήρθε η ώρα να τα προσθέσω στο φαγητό....διαπίστωσα οτι είχα....βερύκοκα! 1+1/2 κ.αρνάκι από[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grή...αχινοπατατάκια(κατα τον γιό μου που τα αγαπά πολύ). Προετοιμάζονται γρήγορα και συνοδεύουν θαυμάσια πιάτα με μαγειρεμένα κρεατικά...μια εναλλακτική[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr