Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
Ορεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]
Πηγή: foodjunkie.euΈγραψα τελευταία για την κρεμώδη χορτόσουπα με «ρίζες» που φτιάχνω τώρα, τον χειμώνα. Έχω κι άλλα να πω για τις ρίζες αυτές, με τις οποίες[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 Κιλό χοιρινό λαιμό PORKY 500 ml. μπύρα 50 ml. μέλι 50 ml. μουστάρδα Ρίγανη, θυμάρι 50 ml. χυμό πορτοκάλι FARMER REPUBLIC Βιολογικό Έξτρα παρθένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.grΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα χοιροσφάγια αποτελούσαν χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που, πέρα από τον εορταστικό του συμβολισμό, είχε ιδιαίτερη σημασία για την εποχή και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΈλαβα παράπονα όταν έγραψα για τη γεμιστή κολοκύθα, ότι αναφέρθηκα περαστικά στις συνοδευτικές πατάτες του φούρνου χωρίς να δώσω οδηγίες. Πολλές φορές[...]
Πηγή: bostanistas.grOsso buco σας μαγειρέψαμε σήμερα φίλοι μας, και σας προσκαλούμε να έρθετε στο τραπέζι μας, να το μοιραστείτε μαζί μας. Παραδοσιακό φαγητό από την περιοχή του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr2 κιλά χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 δαφνόφυλλα 2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη 2 κουταλάκια του γλυκού κύμινο 1 λάιμ χυμός και[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥΛΙΚΑ Για το αρνίσιο μπούτι 600 γρ. Αρνίσιο μπούτι (σε κύβους πάχους 3-4 εκ.) 100 γρ. Ελαιόλαδο 100 γρ. Κρεμμύδι (σε χοντρά καρέ) 75 γρ. Πράσο (σε[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤις προάλλες είδα και σελινόριζα στη λαϊκή μου -πραγματικός θησαυρός βιταμινών και ποικιλίας αυτή η λαϊκή, τελικά-, και κάτι γιαγιάδες την αγόραζαν με πολύ[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧοιρινά κότσια, ψημένα κλασσικά στη λαδόκολλα, σε χαμηλή θερμοκρασία λουσμένα με μπύρα. Απαιτείται, βέβαια, λίγος παραπάνω χρόνος για το ψήσιμό τους αλλά[...]
Πηγή: bostanistas.gr[photo: Μαρίνα Μαυρομάτη] Το γκιούλμπασι είναι ενα πιάτο με αδιαμφισβήτητες καταβολές εξ Ανατολών... Στα τουρκικά, Yilbaşı σημαίνει Πρωτοχρονιά, αλλά δεν ξέρω[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια την ουρά μπεζέ 2.000 γρ. μοσχάρι ουρά 1.300 γρ. ζωμός μπρεζαρίσματος ελαιόλαδο Για το ζωμο μπρεζαρισματος (για 2 κιλά ζωμό) 60 γρ. ελαιόλαδο 400[...]
Πηγή: megatv.com/cookΧοιρινό ρολό γεμιστό με μπέικον, τυρί και λαχανικά. Τι χρειαζόμαστε: 2,5 κιλά σπάλα σε ανοιχτό φιλέτο για να μπει μετά σε δίχτυ 100 γρ. μπέικον σε μικρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνια Πολλά! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα Χριστούγεννα και να ευχαριστηθήκατε καλό φαγητό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είσαστε σκασμένοι; Εγώ πάντως ναι, αν και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΧειμερινό φαγητό, με σάλτσα αβγολέμονο. Εύκολο δεν το λες, γρήγορο δεν το λες, το λες όμως πεντανόστιμο!!!!!! Έχει τη μαεστρία του και το φτάνεις στη[...]
Πηγή: magiacook.gr2 μπριζόλες μοσχαρίσιες κόντρα χωρίς κόκαλο 250 γρ. σελινόριζα, καθαρισμένη και κομμένη σε κομμάτια 300 γρ. καρότα, κομμένα στα 4 κατά μήκος 3 κρεμμύδια,[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤι χρειαζόμαστε: 4 ψαρονέφρια (250 γραμ. περίπου το καθένα) 100 γραμ. ξερά βερίκοκα 2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο ή 1 κουταλιά της σούπας ξερό 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το ψητό: 1 αρνίσιο μπούτι (1800 γρ.χωρίς κόκκαλο) Αλάτι πιπέρι 3 κ.σ. ελαιόλαδο 150 γρ. κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 80 γρ. σελινόριζα κομμένη σε κύβους 80[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για την άλμη 2 κιλά νερό 110 γρ. αλάτι 80 γρ. μέλι 40 γρ. μαϊντανό 10 γρ. δεντρολίβανο φρέσκο 30 γρ. θυμάρι φρέσκο 20 γρ. σκόρδο σε σκελίδες [...]
Πηγή: megatv.com/cook