Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Η διαδικασία παρασκευής του παστουρμά (σημειώστε την κοινή ρίζα με το παστράμι) ξεκίνησε από τον τρόπο διατήρησης του κρέατος από τους Τούρκους καβαλάρηδες,[...]
Πηγή: greekcook.gr1 κιλό μοσχάρι μπούτι αλάτι χοντρό ΤΣΙΜΕΝΙ 50 γραμμάρια τσιμένι ( σε σκόνη) 60 γραμμάρια πάπρικα γλυκιά 2 κουταλιές αλεύρι 1,5 κουταλιές μαύρο πιπέρι 1[...]
Πηγή: cooktherapy.gr