Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 121 συνταγές
Λαζάνια με κιμά και μπεσαμέλ, LASAGNE VERDI EMILIANE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, Λαζάνια με κιμά σόγιας !!!, Λαζάνια με κιμά σόγιας !!!, Λαζάνια με κιμά, LASAGNE VERDI EMILIANE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
Γεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε Βινεγκραίτ σόγιας, Κεφίρ και ξυδιού με Gremolata Μαϊντανού, σκόρδου, τζίντσερ, και ξύσμα λεμονιού και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα σουτζουκάκια όπως τα έφτιαχνε η μαμά! Υλικά § 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο § 10 σκελίδες σκόρδο § ψωμί μισό κιλό περίπου § αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜια γρήγορη νόστιμη λύση εκτός από τα μακαρόνια με κιμά όταν ο χρόνος πιέζει και δεν προλαβαίνουμε την μπεσαμέλ και το ψήσιμο. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ φύλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦίνος τσιπουρομεζές Τι χρειαζόμαστε: 1 μελιτζάνα φλάσκα 1 χούφτα κιμά αρνίσιο 1 χούφτα κιμά μοσχαρίσιο 1 τομάτα τριμμένη 1 μικρή σκελίδα σκόρδο τριμμένη λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια νοστιμότατη σάλτσα κιμά με διακριτικό άρωμα κόκκινου κρασιου για να συνοδεύσουμε τα ζυμαρικά μας!! Τι χρειαζόμαστε: μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πιο αγαπημένο φαγητό των παιδιών, αλλά και των μεγάλων. Μπορούμε να το φτιάξουμε και στην κατσαρόλα, αλλά στη γάστρα γίνεται πολύ πιο εύκολα και δεν μας[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΒοδινό γιουβέτσι παραδοσιακό Υλικά 1½ κιλό βοδινό κιλότο (άκρο) 1 κρεμμύδι 2 καρότα 2 σκελίδες σκόρδο 2 γαρίφαλα 1 δαφνόφυλλο 1 κρασοπότηρο μαυροδάφνη λίγος[...]
Πηγή: greekouzina.grΦαγάκι εύκολο και πολύ νόστιμο μαγειρεύουμε σήμερα! Την συνταγή έχω εδώ και χρόνια από την αγαπημένη μου θεία, και όποτε το φτιάχνω μοσχοβολάει το σπίτι. Το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤα λες και μπέργκερ. Είναι φαγητό χειμωνιάτικο, με λεπτή γεύση, που την δίνει το κόκκινο, γλυκόξινο και πικάντικο λάχανο. Αλλά και τα καραμελωμένα κρεμμύδια[...]
Πηγή: bostanistas.grΠολλές από τις συνταγές αυτού του χώρου προέρχονται από τις μνήμες που έχω από την μαμά μου. Όταν ήμασταν μικρά εγώ και ο αδελφός μου είχαμε διαφωνίες περί[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για το κεμπάπ σόγιας Fytro 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 225 γραμμάρια κεμπάπ σόγιας Fytro 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδου[...]
Πηγή: sidagi.grΗ ιταλικη κουζινα εχει καταφερει να κατακτησει τον κοσμο .. Την αυθεντικη ιταλικη κουζινα δυσκολα τη μαθαινεις εκτος ιταλιαςκυριως γιατι στηριζεται στις[...]
Πηγή: irida.blogspot.gr