Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΟ καλός φοιτητής σήμερα δεν έχει χρόνο. Σχολή, sms, παρέες, έρωτες, εργασίες, café, μπαράκια... Δεν έχει επίσης και λεφτά, καθώς το γονεϊκό πορτοφόλι[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο BBQ στην Αργεντινή λέγεται Asado και η λέξη χαρακτηρίζει τόσο το είδος του φαγητού, όσο και τη μάζωξη των φίλων γύρω απο τα κάρβουνα, στα οποία ψήνονται[...]
Πηγή: bostanistas.gr5 αυγά 10 φέτες λουκάνικο πεπερόνι 2 λουκάνικα Φρανκφούρτης 1 πατάτα κομμένη σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια 60γρ. τυρί φέτα 4-5 κ.σ. σπιτική κέτσαπ καυτερή 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cooklos.grΟ συνδυασμός μακαρόνια με μπρόκολο έχει τις αρετές που η καθημερινή κουζίνα ιδιαιτέρως εκτιμά και τις οποίες, ωστόσο, η μάδερ Μπους ουδέποτε ανακάλυψε· εξ ου[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ψάρι με την Ιταλική συνταγή acqua pazza (άκουα πάτσα) που σημαίνει “τρελό νερό”, είναι απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές με “ποσάρισμα”. Ποσάρισμα είναι η[...]
Πηγή: caruso.grH pasta alla Gricia είναι η λιγότερο γνωστή απ’ τις 4 εμβληματικές μακαρονάδες της περιοχής του Λάτσιο (Ρώμη), με τις οποίες μοιράζεται τουλάχιστον τα 3 απ’[...]
Πηγή: caruso.grΠΕΠΕΡΟΝΑΤΑ Θα μου πειτε τωρα, τι με επιασε παλι και θυμηθηκα να κανω ενα καλοκαιρινο φαγητο μεσα στο καταχειμωνο... Ξερω κι εγω? Η αληθεια ειναι οτι ειδα κατι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr