Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος άπαχος μια φορά περασμένος 1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 3 κουτ. σούπας Hellmann’s Κέτσαπ με γλυκαντικό από το φυτό Stevia 1 κουτ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈχετε σκεφτεί ποτέ ότι η αγγλική λέξη hungry (πεινασμένος) εμπεριέχει τη λέξη angry (θυμωμένος); Πράγματι, ένα από τα χαρακτηριστικά του αισθήματος της πείνας[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου έχουμε μιλήσει αναλυτικά εδώ: Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου: Τι είναι; Πώς γίνεται η διάγνωσή του; Τι είναι τα FODMAPs ;[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΠΕΤΙΜΕΖΙ Η λεξη πετιμέζι ή πετμέζι, οπως το ελεγε η γιαγια Ανδρομαχη, προερχεται απο την τουρκικη " pekmez ". Το πετιμεζι ειναι πολυ διαδεδομενο στην Τουρκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτην εποχή μας έχουμε συνηθίσει στην ιδέα της «ημερομηνίας λήξης» και θεωρούμε δεδομένο ότι όλα τα τρόφιμα, μετά από κάποιο διάστημα είναι «για[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.gr«Νιώθεις κουρασμένη; Δεν ξυπνάς εύκολα το πρωί; Θέλεις να χάσεις και κάποια κιλά;». Η φίλη που έκανε τις ερωτήσεις έμοιαζε να παίζει σε διαφήμιση[...]
Πηγή: bostanistas.grΓράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grBy stiakaki_eva Τώρα που ο καιρός ψυχραίνει και όσο να πεις το Φθινόπωρο είναι πια εδώ, περνάμε από τα κρύα στα ζεστά. Ένα ζεστό ρόφημα το ζητάμε, το έχουμε[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ ηθοποιός Αλίσια Σίλβερστοουν έχει απαρνηθεί εδώ και 12 χρόνια τώρα την κατανάλωση κρέατος και προϊόντων ζωικής προέλευσης. Η Αλίσια ακολουθεί μια vegan[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο σπιτικό ψωμί είναι μια πρόκληση, ακόμη και για τους πιο πεπειραμένους μάγειρες. Δεν μοιάζει ούτε με το μαγείρεμα στην κατσαρόλα ούτε με το ψήσιμο μιας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τα επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων «Ε» ενημερώνει η Ένωση Καταναλωτών Βόλου τους πολίτες προκειμένου να ξέρουν τι να αποφεύγουν και τι να επιλέγουν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο ραβέντι (rhubarb) είναι πρόσφατη ανακάλυψη για μένα. Δεν καλλιεργείται στην Ελλάδα οπότε δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να το δοκιμάσω πριν έρθω στην[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ Ολλανδία δεν φημίζεται για την γαστρονομική της κληρονομιά και οι Ολλανδοί είναι οι πρώτοι που θα το παραδεχτούν. Οι επιρροές τους είναι πολυποίκιλες με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ Ολλανδία δεν φημίζεται για την γαστρονομική της κληρονομιά και οι Ολλανδοί είναι οι πρώτοι που θα το παραδεχτούν. Οι επιρροές τους είναι πολυποίκιλες με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣάββατο πρωί, 8:30 π.μ. Χτυπά το κουδούνι της εξώπορτας. Σιωπή. Το κουδούνι χτυπά για δεύτερη φορά. Ακούω ένα μουγκρητό να έρχεται από την άλλη πλευρά του[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣήμερα ήθελα να δώσω μια πολύ απλή συνταγή με 4-5 συστατικά...μεζεδάκι σπέσιαλ.Αυτό που απογειώνει την γεύση είναι το ξύδι το Βαλσάμικο.Στην έρευνα μου στο[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr