σαμαλι νηστισιμο με πορτοκαλι | κριτσινια με ντιπ | κριθαρότο με γαριδες δρισκας | μανιταρια στο φουρνο φουρνου | μελιτζανες πως να τις μαγειρεψω | εφη γιαλουση συνταγες | πωςφτιαχνωγιαουρτοπιτα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις τζιν

Βρέθηκαν 20 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Χοιρινό Ρολό (του Μινιμαλισμού)

Σήμερα μαγειρεύω ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια, τον χοιρινό λαιμό. Θα κάνω ένα ρολό που χάριν συντομίας το αποκαλώ "του μινιμαλισμού". Αυτό[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κόκορας γεμιστός για το γιορτινό τραπέζι

Θα ομολογήσω ότι τη γαλοπούλα δεν την τιμούμε στο γιορτινό τραπέζι μας! Οι άντρες μου είχαν συνηθίσει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους να έχει ψητό[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Άρωμα φασκόμηλου στο πιάτο

Οι Ιταλοί λατρεύουν να αρωματίζουν τα φαγητά τους με το φασκόμηλο εμείς πάλι δεν το πολυσυνηθίζουμε αν και υπάρχει άφθονο σε κήπους και άγριο κυρίως σε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μακαρόνια μικιμάους

Αν κάναμε μια ψηφοφορία για το πιο αγαπητό «φαγητό της θαλπωρής» (comfort food) ή την πιο αγαπημένη γουρουνιά, αν θέλετε, είμαι βέβαιη ότι σε μια[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φτωχικό και πεντανόστιμο

"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]

Πηγή: bostanistas.gr
#ΜένουμεΣπίτι και ετοιμάζουμε το brunch της[...]

Λαχταριστό σάντουιτς κροκ μαντάμ (croque madame) με κεφαλογραβιέρα ΔΩΔΩΝΗ (photo:Shutterstock) Δεν είναι νέα μανία. Το "υβριδικό" γεύμα, breakfast[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο με χωριάτικο λουκάνικο και λαχανικά της[...]

photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα Γευστικό φαγητό θαλπωρής που το έχω συνδέσει με τον χειμώνα. Ανακατεύεις πάνω από το μάτι της κουζίνας και ζεσταίνεσαι. Ανακατεύεις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Koτόπουλο φρικασέ αλα ιταλικά

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Το καλοκαιράκι τελείωσε και οι περισσότεροι επιστρέψαμε πλέον στην καθημερινή ρουτίνα. Ξαναμπήκαν στο πρόγραμμα και οι μηνιαίες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πένες αλ' αραμπιάτα, οι καυτερές

Οι πένες αλα αραμπιάτα (penne all' arrabbiata) είναι ένα από τα πιo διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή προέρχεται από τη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πέντε αστέρια: γαλοπούλα διαλέξατε;

Της έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το γκουρμέ των Θεών

Στα 35 του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που αγαπούσε: να γίνει μάγειρας. Έτσι, ο Ανδρέας Γάβρης μετά την εκτροφή θηραμάτων και τις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γαλοπούλα: ό,τι απέμεινε ή μήπως δεν ψήσατε[...]

Δεν έχει νόημα να σας δώσω συνταγή γαλοπούλας εκ των υστέρων, αλλά σας δίνω ορισμένες ιδέες για εκμετάλλευση των κομματιών που σας έμειναν - αν έμειναν. Φέτος[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: μακαρόνια σκιουφιχτά με απάκι

Μου αρέσει όταν έχω φιλοξενούμενους, εκτός από τα παραδοσιακά κρητικά πιάτα, να κάνω και τις δικές μου αλχημείες. Σκέφτομαι δηλαδή με τα υλικά που ήδη έχω,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Με τα υπόλοιπα από το ψητό αρνί

Σε όλα τα σπίτια, ανάμεσα στα απομεινάρια της Λαμπρής κάθε χρόνο βρίσκεται αρκετό αρνάκι. Πιστή στη λογική «τίποτα δεν πάει χαμένο», σας προτείνω[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Από την Τσαγκαράδα: Λουκάνικο σε παραλλαγές

Αυτή την περίοδο του Ιουνίου είμαι συνήθως μόνος στην Τσαγκαράδα ή με τον γιο μου. Από τη μια η δουλειά στο ξενοδοχείο, από την άλλη τα κεράσια και τα βύσσινα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα γιορτινά των bostanistas: 30+ συνταγές!

Είστε ακόμη αναποφάσιστοι; επιλέξτε από τη χορταστική λίστα με όλες τις γιορτινές συνταγές και προτάσεις των bostanistas...Τριάντα πρωτότυπες συνταγές με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αφθονία, χαρά και προκοπή

Η κινέζικη ευχή «γκουνγκ χέι φατ τσόι», που θα την ακούσουμε αρχές Φεβρουαρίου, συνήθως μεταφράζεται «ευτυχισμένος ο καινούργιος[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το πάρτυ αρχίζει!

Το ένα το μεγάλο πάρτυ λένε ότι τέλειωσε αλλά τα μικρά τα κανονικά, τα αληθινά τα ψυχωφελή και όχι ευρωφελή, ας αρχίσουν επιτέλους! Κι επειδή η εποχή των[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σουβλάκι: ζουμερή ιστορία, πολύτιμη συνταγή

Αρχαίο έδεσμα, αθάνατο στο πέρασμα των χρόνων. Ίσως η πιο βασική λιχουδιά της ελληνικής γαστρονομίας, σας παρουσιάζω το σουβλάκι. Οι πρώτες αναφορές για το[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy