Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Η μελιτζάνα, φλάσκα ή Τσακώνικη, είναι ένα πολύ νόστιμο λαχανικό, από τα αγαπημένα της Ελληνικής κουζίνας και ένα από τα βασικά συστατικά της Μεσογειακής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜπορεί το κρέας του κουνελιού να μην επισκέπτεται συχνά την κουζίνα και το τραπέζι μας - γιατί άραγε; - όμως συγκεντρώνει όλα τα καλά: τιμή προσιτή, ελάχιστα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΕΤΙΜΕΖΙ ΡΟΔΙΟΥ Πρωτη φορα δοκιμασα τη μελασσα ή πετιμεζι ροδιου στην Κωνσταντινουπολη, οπου η χρηση της ειναι πολυ διαδεδομενη ( nar ekşisi , στα τουρκικα).[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜία λιχουδιά στο πιάτο σας. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4-5 άτομα 1 κουνέλι (2 κιλά) 1 λεμόνι 2 καρότα ½ σελινόριζα Μοσχοκάρυδο Θυμάρι φρέσκο 1 ζωμό[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια τη Ζύμη: 3 κούπες αλεύρι (γενικής χρήσης) 2 κουταλιές βούτυρο ή 2 ½ ελαιόλαδο 1 κουτί μαγιά 1 πρέζα ζάχαρη 1 κουταλάκι αλάτι 1 κούπα χλιαρό νερό Για τον[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο TLIFE μπαίνει στην κουζίνα των ξενοδοχείων για να σου δώσει μια συνταγή από τα πασχαλινά τους menu. Ο chef Αντώνης Μελάς ετοιμάζει τρυφερό χοιρινό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤρυφερά, χοιρινά παϊδάκια (2) με συμπυκνωμένο γλάσο Ζεστά χοιρινά παϊδάκια (2). Αυτή τη φορά με ιξώδες, υπερσυμπυκνωμένο γλάσο, να κολλάει πάνω τους και στα[...]
Πηγή: pandespani.comΎστερα από ένα καλό μαρινάρισμα και με το ιδανικό ψήσιμο θα δοκιμάσετε την πρώτη μπουκιά και θα βρεθείτε κατευθείαν στην Αμερική. Οι μελάσες (Molasses ή[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 κιλό χοιρινά παϊδάκια Για τη μαρινάδα 2 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη 2 κ.σ. κέτσαπ 1 κ.σ. σόγια sauce 2 κ.σ. άσπρο ξύδι ή ριζόξυδο 1 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΤης Βασιλικής Δέδε, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc Μεγάλο μέρος του πληθυσμού στρέφεται προς την χορτοφαγία. Άλλοι την επιλέγουν από[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο «μπιφτέκια» είναι αρκετά παραπλανητικό βέβαια, μιας και η υφή τους θυμίζει περισσότερο πουτίγκα ή τηγανίτα. Αφού τεμάχισα τα μανιτάρια στο[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΜπορεί το κρέας του κουνελιού να μην επισκέπτεται συχνά την κουζίνα και το τραπέζι μας - γιατί άραγε; - όμως συγκεντρώνει όλα τα καλά: τιμή προσιτή, ελάχιστα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Πάσχα έφτασε και μια από τις σημαντικότερες πτυχές του είναι φυσικά, το φαγητό. Τι καλύτερο από το να περνάς χρόνο με τους αγαπημένους σου γύρω από ένα[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Συνταγές, Σως - Dressings Δέκα 10 υπέροχες σάλτσες για τα ψητά σας Σάλτσες συνοδευτικές που να αναδεικνύουν κι[...]
Πηγή: sintayes.grΕίναι απλό φαγητό αλλά ιδιαίτερο στη γεύση, χάρις στα σπόρια του κάρδαμου που θα του δώσουν ξεχωριστό άρωμα. Υλικά 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες 3 σκελίδες[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια και έχω μπει σε ρυθμούς γαστρονομικής πανδαισίας Χριστουγέννων, να μία συνταγή εξαιρετικά αφιερωμένη στους άρρενες της παρέας. Εύκολη και εντυπωσιακή θα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο χοιρινό άργησα να το εκτιμήσω στη ζωή μου. Ίσως γιατί στο σπίτι μας (όπου μετρούσαν βασικά οι προτιμήσεις του πατέρα) δεν το συνηθίζαμε πολύ. Όσο περνάνε[...]
Πηγή: bostanistas.gr4 μεγάλες χοιρινές μπριζόλες PORKY Μαρινάδα 500 ml. νερό 500 ml. μαύρη μπύρα τύπου Bock 30 γρ. χοντρό αλάτι 50 γρ. καφέ ζάχαρη 50 ml. μελάσα Για το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookH εκτέλεση είναι απλή: σε τηγάνι με λίγο καυτό λάδι έριξα το ψαρονέφρι κομμένο σε χοντρές ροδέλες αφού πρώτα το είχα πασπαλίσει με χοντρό μπλε αλάτι Περσίας[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.gr4 φύλλα φρέσκο λάχανο (που θα τα κάνουμε “τουρσί” ατάκα κι’ επί τόπου) 300 ml ξύδι από λευκό κρασί 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες του 1/2 εκατοστού 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr