Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
ΣΥΚΩΤΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ Αυτο το πιατο αποτελει ουσιαστικα μια παραλλαγη του κλασσικου "αλλα βενετσιανα" . Λιτο, αλλα πολυ γευστικο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧρόνια Πολλά! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα Χριστούγεννα και να ευχαριστηθήκατε καλό φαγητό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είσαστε σκασμένοι; Εγώ πάντως ναι, αν και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓια τον κιμά 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 500 γρ. κιμά αρνίσιο 100 ml κόκκινο κρασί 450 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας 200[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο Donkey & The Carrot είναι η απόδειξη πως η κουζίνα και η μαγειρική δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Συνταγές από εσάς για εσάς, με λεπτομερή περγραφή και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥπάρχουν μερικά φρούτα τα οποία έχουν μια άμεση γοητεία, ένα ορισμένο "κάτι" που προσελκύει τις αισθήσεις, είτε αυτό είναι η μυρωδιά τους, η όψη τους, είτε η[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίμαι από εκείνους τους ανθρώπους που στις γιορτές φοράνε σκούφους του Άι Βασίλη και στέκες με κόκκινα κερατάκια ελαφιών και υποστηρίζουν πως είναι της μόδας.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑρωματικό γιορτινό πιάτο! Το χοιρινό είναι αδιαμφισβήτητα το κρέας που κυριαρχεί στα γιορτινά πιάτα του δωδεκαημέρου. Μαγειρεμένο με πολλούς τρόπους στο φούρνο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο χοιρινό είναι αδιαμφισβήτητα το κρέας που κυριαρχεί στα γιορτινά πιάτα του δωδεκαημέρου. Μαγειρεμένο με πολλούς τρόπους στο φούρνο ή στην κατσαρόλα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια σημερα δεν σας εχω καποια καινουρια συνταγη.Αντι συνταγης προτιμησα να βαλω προτεινομενες συνταγες απο ολες τις κατηγοριες για να χετε να παιρνετε ιδεες τι[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 1 κιλό μοσχάρι (ελιά) 100 ml πετιμέζι 3 ντομάτες Ελαιόλαδο 400-500 ml νερό 1 στικ κανέλας 1 κρεμμύδι Θυμάρι Αλάτι Πιπέρι 1 χούφτα καρύδια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο Cucina Caruso δεν είναι πια μόνο αυτό που ξέρατε και αναδείξατε ως το -ίσως- πιο δημοφιλές food blog στο Ελληνικό διαδίκτυο. Από την Παρασκευή που μας[...]
Πηγή: caruso.grΚαλή χρονιά σε όλες και όλους τους φίλους, με τους οποίους μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τη μαγειρική! Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠΕΤΙΜΕΖΙ Η λεξη πετιμέζι ή πετμέζι, οπως το ελεγε η γιαγια Ανδρομαχη, προερχεται απο την τουρκικη " pekmez ". Το πετιμεζι ειναι πολυ διαδεδομενο στην Τουρκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr