συκωτι στο φουρνο αργυρω | συνταγες με σολωμο ακης | σαλτσα για πιτσα αργυρω | ευκολα γλυκα ψυγειου με μερεντα | κιμαδοπιτα αργυρω με φυλλο αλφα | λαζάνια με κοτόπουλο και μπεσαμέλ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μηλοξυδο

Βρέθηκαν 65 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μοσχάρι με τζίντζερ και καρότα

4 φέτες μοσχάρι (φιλέτο) 4 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες 2 μεγάλα καρότα σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο (ολόκληρες) 4 εκατοστά τζίντζερ τριμμένο 2 - 3 κουταλιές[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
ΜΟΣΧΑΡΙ RENDANG (RENDANG DAGING)

Όπως λέμε στην περιγραφή του blog, οι συνταγές που συμπεριλαμβάνουμε στο υλικό μας είναι κατά κανόνα ελληνικές και απλές ώστε να μπορεί ο καθένας να τις[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΜΟΣΧΑΡΙ STIR-FRY ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ

Ένα από τα διασημότερα αμερικανο-κινέζικα πιάτα ανά τον κόσμο είναι το μοσχάρι με μπρόκολο. Θεωρήσαμε απαραίτητο να το παρουσιάσουμε στο blog μας, κάνοντας[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
JAPCHAE (잡채)

Σε μια από τις πρόσφατες επισκέψεις μας στο ασιατικό σουπερμάρκετ, προμηθευτήκαμε εκτός των άλλων ένα πακέτο noodles κορεάτικης προέλευσης από γλυκοπατάτα, τα[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
GYUDON (牛丼)

Στην Ιαπωνία και ιδιαίτερα στην κουζίνα της έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία. Δεν είναι τυχαίο ότι και το όνομα του blog είναι ιαπωνικό. Όμως δεν έχουμε συμπεριλάβει[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΧΟΙΡΙΝΟ BULGOGI (JEYUK BOKKEUM) (돼지불고기)

Το καθιερωμένο πλέον κυριακάτικο πιάτο μας, σήμερα προέρχεται από την Κορέα. Πρόκειται για ένα απ' τα πλέον διάσημα κορεάτικα πιάτα: το bulgogi. Κρέας[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
PENANG CURRY ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ (PANANG KARI DAGING)

Τη σημερινή συνταγή τη "χρωστάμε" εδώ και περίπου ένα μήνα, από ένα ημιτελές αφιέρωμα στην ταϋλανδέζικη κουζίνα του οποίου το τρίτο μέρος δεν είχαμε καταφέρει[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Ελαφρύ Stir Fry - Μοσχαράκι με Σπαράγγια και[...]

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Άργησα σήμερα να κάνω την ανάρτηση μου αλλά πραγματικά δεν πρόλαβα να την γράψω νωρίτερα. Περάσαμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
Μοσχάρι με πιπεριές και σάλτσα στρειδιών

υλικά 400 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο ή μπριζόλα (μόνο το ψαχνό) 400 γρ. πράσινες πιπεριές (ή πράσινες και κίτρινες μαζί) 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 μέτρια καρότα 1 κ.σ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καρπάτσιο φιλέτου: «New style sashimi»

Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο 1 κ.γλ. ψιλοκομμένο σκόρδο 1 ρίζα τζίντζερ 2 κ.γλ. καβουρδισμένο σουσάμι Φλούδες καρότου για γαρνιτούρα Chives[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μοσχάρι stir fry με γλυκό τσίλι και κόκκινες[...]

Η συνταγή αυτή είναι το υ Gordon Ramsey , διαμορφωμένη  γευστικά στα γούστα μας. Παρόλο που η διαδικασία φαίνεται πολύπλοκη, τελικά είναι ένα πολύ εύκολο[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Stir-fry με χοιρινό

Το stir-fry είναι τρόπος παρασκευής, πολύ γρήγορος, πολύ νόστιμος, και υγιεινός. Αρκεί να σας αρέσει το… τραγανό αποτέλεσμα. Δίνω ένα παράδειγμα με χοιρινό[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Noodles με μοσχάρι, μανιτάρια, λαχανικά και[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 300 γραμμάρια noodles αυγού 400 γραμμάρια φιλέτο μοσχάρι σε λεπτές λωρίδες 150 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon κομμένα σε λεπτές[...]

Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr
Μπιφτεκάκια με ασιατικά αρώματα

Υλικά (για 12 μπιφτεκάκια): 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο ξύσμα απο 1 λάιμ 3 κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο 1 κουτάλι[...]

Πηγή: greekcook.gr
ΑΡΝΙ MEKUAH (KAMBING MEKUAH)

Σήμερα ήρθε η ώρα να πειραματιστούμε με κάτι εξωτικό και σπάνιο. Ινδονησιακή κουζίνα έχετε δοκιμάσει; Φυσικά όχι, εκτός και είχατε την τύχη να ταξιδέψετε στο[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Κεφτεδάκια τηγανητά ή ψητά - ZannetCooks

5/10/14 Κεφτεδάκια τηγανητά ή ψητά. Η επιλογή δική σας. Και στις δυο περιπτώσεις το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Η sauce ασιατικής επιρροής, κάνει επιπλέον[...]

Πηγή: zannetcooks.com
ΚΟΥΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ (THIT BO LUC LAC)

Το thit bo luc lac είναι μία παραδοσιακή συνταγή από το Βιετνάμ, την οποία εντοπίσαμε στο Internet. Το όνομά της μεταφράζεται "κουνιστό μοσχάρι", λόγω του[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy