Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 182 συνταγές
Αυτή η συνταγή θα έπρεπε λογικά να δημοσιευτεί μέρες πριν αλλά βλέπετε δεν με άφησαν τα "ξεπορτίσματα". Που με έχανες που με έβρισκες πάντως σπίτι δεν ήμουν.[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά συκώτι μοσχαρίσιο: 600 γρ. φύλλα ιβίσκου: 30 γρ. νερό: 1lt κρέμα γάλακτος 3% ή 15%: 150ml βούτυρο: 40 γρ. σε θερμοκρασία δωματίου αλεύρι: 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: icookgreek.comΠαραδοσιακό χειμωνιάτικο φαγητό, ολίγον πειραγμένο όμως για να ταιριάζει στα γούστα μου! Τι χρειαζόμαστε: 500-600γρ χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) 3 μεγάλα πράσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]
Πηγή: funkycook.grΧοιρινό σε μαρινάτα με γλυκό κρασί και γλυκάνισο!!! Όπως έχετε καταλάβει έχω αδυναμία στα φαγητά που έχουν γλυκάνισο. Εγώ τολμώ να βάζω το γλυκάνισο και σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο ψαρονέφρι είναι το μαλακότερο και νοστιμότερο κομμάτι κρέατος του χοιρινού. Είναι όμως αρκετά ακριβό εν συγκρίσει με το υπόλοιπο κρέας του. Όταν θέλω να το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΧριστουγεννιάτικα εδέσματα χωρίς το χαρακτηριστικό, ζεστό και γλυκό άρωμα των μπαχαρικών δεν γίνεται! Κανέλα, γαρίφαλο, γλυκάνισο, μπαχάρι, βανίλια,[...]
Πηγή: funkycook.grΚαλημερούδια και πάλι! αφήνω και σήμερα το παρφέ κατα μέρος και σας δίνω τη συνταγή για ένα ινδικής προέλευσης φαγητό που κάνα χτες και μου άρεσε πάαααααρα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤώρα που την έχω δει θα σας γελάσω ...και δεν το θέλω.... Αφού τα έχω κάνει λίγο αχταρμά στα τετράδιά μου...τότε απλά κατέγραφα ότι μου έκανε κλικ, ούτε πηγή[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥΛΙΚΑ Κρακεράκια τυριού & ψητό μπρι Για τα κράκερ 125 γρ. αλεύρι Αλλατίνη γ.ό.χ. ¾ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά ¼ κ.γ. κουρκουμά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤο Σπετζοφάι, είναι ο αγαπημένος χειμωνιάτικος μεζές του Πηλίου, που πάντα δημιουργεί την εντύπωση ότι προέρχεται απ’ τις Σπέτσες και αφήνει τον κόσμο να[...]
Πηγή: caruso.grΜε την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες πάντοτε κάνω κέφι φαγητό κατσαρόλας με ζουμάκι μπόλικο! Κανονικό comfort food δηλαδή, μια ζεστή[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥλικά για 8-10 άτομα 1 μπούτι από μικρό γουρουνόπουλο (από την κλείδωση και πάνω με την πετσούλα του) 2 ½ -3 κιλά, (το παραγγέλλεται από πριν και ζητάτε από[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 πακέτο μακαρόνια 500γρ μισό κουνουπίδι ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι 1 λουκάνικο χωριάτικο καυτερό 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 ντοματα μέτρια 1 σκ σκόρδο 1/2 ποτ κρ[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧριστόφορος Πέσκιας: «Η ελληνική κουζίνα για μένα έχει ρίζες στο συναίσθημα και τη νοσταλγία. Σε εικόνες της παιδικής ηλικίας, όταν καθόμασταν γύρω από το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami600 γρ. σουβλάκι χοιρινό ή κοτόπουλο Για τη μαρινάδα: 100 γρ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 2 κ.γ. πάπρικα 1/2 κ.γ. κάρι 1/2 φλυτζανάκι του καφέ ούζο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -2 κιλά κατσικάκι κομμένο σε μερίδες με το κόκαλο πλυμένο και σκουπισμένο -150 ml ελαιόλαδο -100 ml ούζο -1 κουτ. της σούπας πελτέ ντομάτας[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥλικά: 1 κιλο αρνάκι χωρίς κόκαλα 2 ξερά κρεμμυδια 4 σκελίδες σκόρδο 1/2 φλυτζ. λάδι 1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο 1 κ.σ. κύμινο 1 κ.σ. τριμμένο[...]
Πηγή: greekcook.grΓενικά τα κεφτεδάκια, μας βγάζουν ασπροπρόσωπους ανά πάσα στιγμή και είναι και το αγαπημένο φαγητό των παιδιών. Δεν υπάρχει παιδικό πάρτι χωρίς τα μικρά[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr500 gr μοσχάρι όποιο μέρος επιθυμείτε τεμαχισμένο μπουκίτσες εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τεμαχισμένο 1 σκελίδα σκόρδο τεμαχισμένο 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.com