Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
8 φέτες μοσχάρι ή χοιρινό για σνίτσελ (τρανς) 250 γραμμ. ασπρομανίταρα κομμένα σε φέτες 100 γραμμ. γραβιέρα 2 κ.σ. βούτυρο 1/2 λίτρο μπίρα 1 μέτριο κρεμμύδι[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη [...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΉταν στις 20 Ιανουαρίου, Ευθυμίου του Μεγάλου, βοήθειά σας. Λίγοι άνθρωποι, από εκείνους που μαζί τους περνάω καλά. Αγαπημένοι θα έλεγα, ο καθένας για άλλο[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα - 1 κιλό μοσχάρι ελιά κομμένο σε μπουκιές -½ κούπα ελαιόλαδο -1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για κρεατικά -1 πακέτο μανιτάρια φρέσκα -1 καρότο[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΜια ολόκληρη ράχη από χοιρινές μπριζόλες, ψημένη σωστά στο φούρνο, έχει γαστρονομικά ασύγκριτα μεγαλύτερη αξία, από το άθροισμα των ατομικών μερίδων ψημένων[...]
Πηγή: caruso.gr"Στο σπίτι μας δεν υπάρχει θέρμανση" - η φράση πια καμμία έκπληξη δεν προκαλεί. Ζεστό φαγάκι σε ζεσταμένο, βεβαίως, πιάτο είναι μια λύση. Κι αυτό το[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν πρόκειται για μαγειρευτά φαγητά με κρέας, εμείς οι Έλληνες είμαστε ασυναγώνιστοι. Τί να πει κανείς όχι μόνο για τα απλά και καθημερινά κοκκινιστά και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη Ξίδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα και καλή εβδομάδα! Δευτέρα σήμερα και ο καιρός επιτέλους αρχίζει να γίνεται καλοκαιρινός. Θα μου πείτε, τί σχέση έχει ο καιρός με μια συνταγή...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτο συνταγολόγιο που μου έχει δωρίσει η μητέρα μου έχει γράψει ένα κείμενο με αυτόν ακριβώς τον τίτλο και τις συμβουλές που θα παραθέσω. Το θεώρησα πολύ[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟκ. Έφτιαξα ένα φαγητό που θέλω 5 λεπτά μόνο για να πω τον τίτλο! Στην πραγματικότητα όμως, έφτιαξα ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά πρώτης δοκιμής που έχω κάνει[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓιουβέτσι είναι το πήλινο σκεύος που έδωσε το όνομά του σε ένα απ’ τα νοστιμότερα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Ένα φαγητό, ορισμό του comfort food αλα[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 400 gr. κιμά μοσχαρίσιο 200 gr. κιμά χοιρινό 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 1 αυγό 1 φλυτζάνι φρυγανιά τριμμένη 1 κουταλιά της σούπας ξύδι λευκό 1[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥλικά: 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος 2 ξερά κρεμμύδια 1 φλυτζάνι μπύρα 1 κ.γ. θυμάρι 4 μεγάλα καρότα 1 κ.σ. μέλι χυμό από 1 λεμόνι ελαιόλαδο [...]
Πηγή: greekcook.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα Κεφτεδάκια ήταν και είναι πολύ αγαπημένα μου! Μου θυμίζουν –νοσταλγικά - τις εκδρομές της πρώτης σχολικής μου ηλικίας, τότε που έπρεπε να έχουμε μαζί[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥπάρχουν κάποιες “λεπτομέρειες” που γαστρονομικά φέρνουν τα πάνω-κάτω σε κάποια πιάτα και σ’ αυτό το άρθρο, σε πολύ χαλαρή, καλοκαιρινή και ηδονιστική διάθεση[...]
Πηγή: caruso.gr