Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Αυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΣίγουρα δεν είναι η αυθεντική συνταγή αλλά παρόλα αυτά είναι πεντανόστιμη... Υλικά για 8-10 κομμάτια Για τη γέμιση 200 γρ κιμά μοσχαρίσιο 400 γρ κρεμμύδια[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΤο χουνκιάρ μπεγεντί είναι ένα καθαρά πολίτικο πιάτο και μάλιστα από τους πρωταγωνιστές της πολίτικης κουζίνας. Μια ιστορία λέει ότι είναι έμπνευση των[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥλικά Ουρά από μοσχάρι μία ή δύο (ανάλογα τα άτομα) Μαργαρίνη 2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο 4 κουταλιές της σούπας Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ ψιλοκομμένα Σκόρδα[...]
Πηγή: chefoulis.grΧρόνος Μαγειρέματος: 2.5 ώρες Υλικά για 4 μερίδες: 500 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας μας 1 κιλό σπαλομίτα (μοσχάρι) σε μικρά κομμάτια 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 50 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά Για 5 πεϊνερλί Υλικά για την ζύμη: 600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 40 γρ. μαγιά ξερή[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 50 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά Για 5 πεϊνερλί Υλικά για την ζύμη: 600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ 40 γρ. μαγιά ξερή 60 γρ. ελαιόλαδο 400 γρ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr