Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Υλικά 500 γρ. ρεβίθια 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλερι 1/2 καρότο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια δεντρολίβανο 1 κομμάτι από προσούτο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι 3 –4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο καρπάτσιο (carpaccio) είναι από τις συνταγές που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία. Από ιατρική και κοινωνική ανάγκη, η ωμότητα που φλέρταρε την ευγενική[...]
Πηγή: pandespani.comΣύμφωνα με την Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου –της οποίας πρωτοβουλία ήταν και η θέσπιση της 4ης Φεβρουαρίου ως παγκόσμιας ημέρας κατά της επάρατης[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜία μοναδική πρόταση για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 30΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr600 γρ. Μοσχαρίσιο φιλέτο 400 γρ. μανιτάρια Πόρτομπελο 6 φέτες προσούτο 50 γρ. μουστάρδα 200 γρ. σφολιάτα 2 κρόκοι αυγών 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.grΣύμφωνα με την Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου –της οποίας πρωτοβουλία ήταν και η θέσπιση της 4ης Φεβρουαρίου ως παγκόσμιας ημέρας κατά της επάρατης[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΦτιάχνουμε πλούσιες και πρωτότυπες σαλάτες: ο Καϊρης Δανιόλος και ο Chef του Φρέντυ Ντεμέτια μαγειρεύουν πράσινη σαλάτα με μελένια βινεγκρέτ και παγιάρ[...]
Υλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 6 άτομα: Για το κρέας: 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο (χτένια, σπάλα, κιλότο) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: easykuzina.grΝόστιμο βασιλικό Φαγητό! Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτας 1 κομμάτι φιλέτο μοσχάρι 5-6 μικρά λευκά ψιλοκομμένα μανιτάρια 12 φέτες προσούτο 2 κρόκους αυγών[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια εύκολη συνταγή την έμαθα στην Ιταλία από γνωστή μαγείρισσα. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα κρέας μοσχαρίσιο προσούτο τυρί κασέρι σε φέτες βούτυρο λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια αυθεντική παραδοσιακή Γερμανική συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 5-6 Μοσχαρίσια σνίτσελ ή φιλετίνια Ξινά αγγουράκια Μουστάρδα 10 φέτες Προσούτο Ζεστό νερό ή ζωμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η συνταγή ανήκει στην παράδοση της περιοχής Piemonte, και συγκεκριμένα στην περιοχή Limone. Ένα νόστιμο πιάτο με βέβαιη επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1,5 κιλό κιμά από χοιρινό και μοσχάρι 2 κουταλιές σούπας βούτυρο 1/2 φλιτζάνι κομμένο κρεμμύδι 1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο 250 γρ. συκωτάκια πουλιών 1/4[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά Μπριζόλες μοσχαρίσιες 5 τεμ. Προσούτο 100 γρ. Μανιτάρια στρογγυλά φρέσκα 200 γρ. Σκόρδο 2 σκελίδες Ντομάτες ώριμες 2 τεμ. Μαϊντανός 1 κουταλιά της[...]
Πηγή: chefoulis.grΤο φιλέτο Γουέλινγκτον, δηλαδή φιλέτο σε φύλλο σφολιάτας, είναι η επιτομή του γιορτινού ή επίσημου πιάτου. Η κλασική συνταγή είναι με ολόκληρο μοσχαρίσιο[...]
Πηγή: caruso.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά 6 μοσχαρίσια σνίτσελ περίπου 100 γρ. το καθένα 12 λεπτές φέτες προσούτο 1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα 80 γρ. αντσούγιες κονσέρβα σε λάδι 2 κουταλιές αλεύρι[...]
Πηγή: greekmasa.gr4 φέτες λεπτοκομμένες 180 γραμμ. η καθεμία μοσχάρι (τρανς) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βασιλικός ψιλοκομμένος 1 σκελίδα σκόρδο 250 γραμμ. μοτσαρέλα σε φέτες 4[...]
Πηγή: argiro.gr