κοντοσουβλι στη σουβλα | παιδακια στο φουρνο αργυρω | παγωτο φραουλα χωρις παγωτομηχανη | σουφλε μπροκολο αργυρω | spring rolls Αργυρώ | σαλατα λαχανο με σως | συνταγη για κοκορετσι στο φουρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις βλητα

Βρέθηκαν 51 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Spaghettini with Tuna and Anchovy[...]

I'm sick and tired of all the meats and meaty appetizers we over-consumed during the course of the past month. I vetoed, therefore, several days of fish and[...]

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr
Τα κάναμε σαλάτες

Με τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Caesar's Salad, τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Αν αποδώσουμε στον Καίσαρα αυτά που του ανήκουν... τότε πρέπει να αποδώσουμε και τη δημιουργία αυτής της πασίγνωστης σαλάτας που τη βρίσκουμε σε burgerάδικα,[...]

Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
Με salsa verde: πατατοσαλάτα μεσογειακή

Θεωρείται κλασική ιταλική σάλτσα για ψητά κρέατα και ψαρικά. Στην πραγματικότητα μοιάζει να έχει τις ρίζες της στη Μέση Ανατολή, όπου συνήθιζαν να συνοδεύουν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κάπαρη: σε όλα συγκλονιστική

Κι αν δεν γίνονταν καρποί από το μικρό αυτό μπουκέτο με τα συναρπαστικά άνθη, τι θα λέγατε; Δεν θα αισθανόσαστε κάπως προδομένοι, στερημένοι από το πιο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πράσινες, κόκκινες, κίτρινες ζουμερές πιπεριές

Έχω μιαν άλλη πρόταση για ν’ αποφύγουμε τους τσακωμούς με τα γεμιστά , όπως τόσο συνετά μας προέτρεψε πριν από λίγο καιρό η φίλη Θάλεια. Την ανασύρω από[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μοσχαράκι μαγειρεμένο σε χρόνο ιδιωτικό

Μερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μοσχαροκεφαλή βραστή

Για 4-6 άτομα φιλέτα αντζούγιας 1 μικρό μοσχαρίσιο κεφαλάκι 1 μεγάλο κρεμμύδια, μερικές ρίζες σέλινου και μαϊντανού 1 φύλλα δάφνης αλάτι-πιπέρι, ξίδι 1/2kg[...]

Πηγή: sidagi.gr
Πικάντικο μοσχαράκι με ρύζι

Για 2-4 άτομα 400 γραμμάρια μοσχαρίσιο φιλέτο 2 μέτρια φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 8 φιλέτα αντζούγιας ψιλοκομμένα 4 κουταλιές του γλυκού κάππαρη 6 κλωνάρια[...]

Πηγή: sidagi.gr
ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΤΟΦΙΝΟΥΑΖ

Επιτέλους δρόσισε ελαφρώς (πιο ελαφρώς δε γίνεται!) και θα μπορέσω να ανασάνω λιγάκι η άμοιρη γκαστρέντζα! Βέβαια απ' ότι ακούω αυτό το μικρό κύμα δροσούλας[...]

Πηγή: thatseat.blogspot.gr
Spaghettini with Tuna and Anchovy[...]

I'm sick and tired of all the meats and meaty appetizers we over-consumed during the course of the past month. I vetoed, therefore, several days of fish and[...]

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr
Μοσχαράκι με σάλτσα τόνου (Vitello tonnato)

Είναι ένα πολύ ωραίο πιάτο που μπορεί να φαγωθεί είτε σαν κύριο, είτε σαν συνοδευτικό κάποιου άλλου πιάτου με κρέας. Σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση, ετοιμασθείτε[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Gourmet Φιλέτο Ταρτάρ (tartare) αλα Pandespani

Το ταρτάρ (steak tartare ή fillet americain), για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, είναι ένα μπιφτέκι από ωμό φιλέτο μοσχαριού αναμεμιγμένο με ποικιλία υλικών όπως[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μοσχάρι με μανιτάρια και umami paste

Σε ένα απλό φαγητό μπορείς να δόσεις μια άλλη διάσταση προσθέτοντας κάτι τις,όπως ένα ποτήρι καλού κρασιού ή ένα ποτήρι μπύρας ή λίγη πάστα umami. Επιπλέον ένα[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Χοιρινες μπριζολες αλλα Ιταλικα

"Διαβάστε περισσότερα". ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΝΟΣΤΙΜΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΥΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΙΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ 1Κ.Γ.[...]

Πηγή: irida.blogspot.gr
Σνίτσελ με παρμεζάνα σε σάλτσα ντομάτας

Υλικά Λίγο φρέσκο ​​βασιλικό Ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 3 αντσούγιες 1 ​​κόκκινη πιπερίτσα 2 x 400 γρ[...]

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr
Κατσικάκι κατσαρόλας σε λευκό κρασί με κάπαρη,[...]

Η ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον περσινό δεκαπενταύγουστο, όταν ήθελα να[...]

Πηγή: caruso.gr
Εσκαλόπ με σάλτσα ‘Café deParis’, al Caruso |[...]

Το Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]

Πηγή: caruso.gr
Μοσχάρι / Βόδι κοκκινιστό συνταγή από atsimas

500 gr μοσχάρι όποιο μέρος επιθυμείτε τεμαχισμένο μπουκίτσες εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τεμαχισμένο 1 σκελίδα σκόρδο τεμαχισμένο 1 κουταλιά[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μοσχαρίσια φιλετάκια με gremolata baby πατάτες[...]

25/5/14 Μοσχαρίσια φιλετάκια με gremolata baby πατάτες και φρέσκο αρακά. Ένα πιάτο για το οποίο δεν ξέρω από πού να αρχίζω να σχολιάζω. Καταρχάς η gremolata[...]

Πηγή: zannetcooks.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy