Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Η υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ είναι το τελικό προϊόν του μεταβολισμού των[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι, σε ένα ενιαίο κομμάτι (για το τι κομμάτι θα χρησιμοποιήσετε, δείτε “Μυστικά” [1] ) 1 καρότο 1 κρεμμύδι 1 πόδι σέλερυ (ή 1/3 ματσάκι απλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grTA AIPETIKA Το e -Περιοδικό , με τις Αιρετικές απόψεις , τις σκληρές αλήθειες για το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ , τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ, τα ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ, την[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι (ολόκληρο κομμάτι χτένι σπάλας μπαλομήτα σπάλας νουά ή κιλότο) 1 δαφνόφυλλο 1 κομμάτι σέλερι 1 ξερό κρεμμύδι 2 καρότα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 4-5[...]
Πηγή: argiro.grΚλασικό καλοκαιρινό και γιορταστικό πιάτο εξ Ιταλίας, με καταγωγή το Πεδεμόντιο (έτσι λέγεται το Piemonte για να συνεννοηθούμε), το μοσχάρι με σάλτσα τόνου –[...]
Πηγή: pandespani.comΗ υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ είναι το τελικό προϊόν του μεταβολισμού των[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓράφει ο Παναγιώτης Αποστολακόπουλος - Μικροβιολόγος Η υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 gr μοσχάρι όποιο μέρος επιθυμείτε τεμαχισμένο μπουκίτσες εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τεμαχισμένο 1 σκελίδα σκόρδο τεμαχισμένο 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚι αν δεν γίνονταν καρποί από το μικρό αυτό μπουκέτο με τα συναρπαστικά άνθη, τι θα λέγατε; Δεν θα αισθανόσαστε κάπως προδομένοι, στερημένοι από το πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 4-6 άτομα φιλέτα αντζούγιας 1 μικρό μοσχαρίσιο κεφαλάκι 1 μεγάλο κρεμμύδια, μερικές ρίζες σέλινου και μαϊντανού 1 φύλλα δάφνης αλάτι-πιπέρι, ξίδι 1/2kg[...]
Πηγή: sidagi.gr1 κιλό μοσχάρι (ολόκληρο κομμάτι χτένι σπάλας, μπαλομήτα σπάλας, νουά ή κιλότο) 1 δαφνόφυλλο 1 κομμάτι σέλερι 1 ξερό κρεμμύδι 2 καρότα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 4-5[...]
Πηγή: argiro.grΕίναι ένα πολύ ωραίο πιάτο που μπορεί να φαγωθεί είτε σαν κύριο, είτε σαν συνοδευτικό κάποιου άλλου πιάτου με κρέας. Σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση, ετοιμασθείτε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία συνταγή που έχει τις ρίζες της στη γειτονική Ιταλία (vitello tonnato) Την πρώτη φορά που λέω σε κάποιον (Έλληνα εννοείται, που δεν είναι πολύ[...]
Πηγή: greekmasa.grΔιακρίνει τους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα αίματος που έχουν (δηλαδή, 0, Α, Β, και ΑΒ) και ταυτόχρονα προβαίνει σε διάκριση[...]
Πηγή: dietrecipes.gr