Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Όπως σας είχαμε υποσχεθεί εδώ , τα μελιτζανομαγειρέματά μας έχουν και συνέχεια! Γιατί είναι τόσο πολλές οι συνταγές που μπορούμε να φτιάξουμε με τις αγαπημένες[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίμαι στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες και φυσικά πετάω απ' τη χαρά μου γιατί είμαι στον τόπο μου! Είμαι πάντα τόσο χαρούμενη όταν έχω τη δυνατότητα να έρθω[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕννοιολογική προσέγγιση του όρου Η λέξη Νηστεία είναι σύνθετη από το αρνητικό μόριο "νη" και το ρήμα "εσθίω" και σημαίνει την εκούσια ή ακούσια αποχή από[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΓειά σας κορίτσια! (Αν και το καθυστερησα το συγκεκριμενο post /κανονικα επρεπε να το ανεβασω κυριακη) Το σημερινο θεμα δεν εχει να κανει με ομορφια αλλα με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΟ συνδυασμός του παλιού με το καινούριο! Το σταμναγκάθι ίσως είναι το πιο διάσημο κρητικό χορταράκι των τελευταίων χρόνων. Αν και το δικό μου πιο αγαπημένο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.grΤο καλοκαιρινό δείπνο προσφέρεται για κρύο μπουφέ. Λέω «μπουφέ» όχι με την επίσημη έννοια που σημαίνει δεξίωση, με άσπρο τραπεζομάντηλο που[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ παράδοση εθίμων είναι ένα από αυτά που προσπαθώ να τηρώ, όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου. Κάτι η γιαγιά από τ' Αϊβαλί, κάτι η αγάπη η υπέρμετρη για όσα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά συνταγής 2 φακέλοι Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) νερό 200 γρ.(1 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο 120 γρ. κρεμμυδάκι φρέσκο 3 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλή σας μέρα, φίλες και φίλοι! Αύριο, είναι η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, η Κυριακή της Τυροφάγου. Σύμφωνα με την παράδοση απέχουμε πλέον από τα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Νεότερη συνταγή Υλικά άγρια σπαράγγια 1 ντομάτα τριμμένη ταραμοσαλάτα (προαιρετικά) τριμμένη φρυγανιά αλεύρι αλάτι λάδι[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΑγαπητοί μου φίλοι αυτό το τριήμερο ¨νηστικοί ¨μείναμε!!!!χαχαχαχα Ας αρχίσουμε από το Σάββατο Τον Peter το καλοφαγά τον ξέρετε;; αν όχι πρέπει να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΛοιποοοοοοοοοοοόν... Έχω χαθεί 2-3 μέρες γιατί ήμουν στην κουζίνα και μαγείρευα. Μάζευα το σπίτι (μπλιαχ) και έφτιαχνα γλυκά και φαγητά γιατί χτες γιόρταζα.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ μέρα της Καθαράς Δευτέρας, θέλει τραπέζι στρωμένο από το πρωί, με όλα τα σχετικά και να βλέπεις ουρανό μπας και δεις τον δικό σου χαρταετό να πηγαίνει πιο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ Νηστεία τέχνας κατεργάζεται και τερψιλαρύγγια παραθέτει. Δεν είναι απαραίτητος ο κιμάς για να φτιάξει κανείς κεφτέδες. Ο ταραμάς, η μελιτζάνα, ο αρακάς, η[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο Cucina Caruso δεν είναι πια μόνο αυτό που ξέρατε και αναδείξατε ως το -ίσως- πιο δημοφιλές food blog στο Ελληνικό διαδίκτυο. Από την Παρασκευή που μας[...]
Πηγή: caruso.gr