Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Ζώντας στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, έχω συνηθίσει να απαντάω στην ερώτηση “Από που είσαι;” με το “Είμαι απ’ την Αγγλία”. Κάτι που είναι εντελώς ψευδές[...]
Πηγή: caruso.grΠολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]
Πηγή: pandespani.comΕίναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΟλόκληρα, μικρά, γλυκόξινα καραμελωμένα κρεμμύδια Έχετε δοκιμάσει τα πιο αξιόπιστα καραμελωμένα κρεμμύδια, με δύο τρόπους μάλιστα; Αν όχι, πρέπει – η αναλυτική[...]
Πηγή: pandespani.comin English soon Ο Απρίλιος είναι πάντα "γεμάτος" μήνας... Από τη μια οι ετοιμασίες για το Πάσχα κι από την άλλη τα γενέθλια του Νικόλα που πέφτουν πάντα εκεί[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΗ αρνίσια συκωταριά με λαδορίγανη, είναι ίσως ο πιο κλασικός κρασομεζές του αυθεντικού παλιού οινομαγειρείου, με τα βαρέλια της ρετσίνας στην αίθουσα και με[...]
Πηγή: caruso.gr