Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
500 γρ. βακαλάο 400 γρ. βιολογικό ρύζι 100 γρ. τσορίθο (λουκάνικο) ψιλοκομμένο 30 γρ. ψίχα ψωμιού 4 κλωναράκια θυμάρι 50 γρ. πεκορίνο ή παρμεζάνα 600[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΌπως έχω αναφέρει αρκετές φορές, προτιμώ να μαγειρεύω τα κρεατικά ή τα ψαρικά μου ψητά ή βραστά, γιατί γίνονται πιο ελαφριά και πιο υγιεινά. Μια τέτοια συνταγή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η μαϊντανοσαλάτα μου έχει μια ιστορία λίγο περίεργη. Δεν είχα ξανακούσει γι' αυτήν μέχρι την περασμένη 25η Μαρτίου. Είμασταν στον[...]
Πηγή: bostanistas.grΤελευταίως αποζητώ φαγητά και γλυκά που δεν θα θέλω πολύ χρόνο για να τα "σκαρώσω". Προσπαθώ να "απελευθερώσω" το σώμα μου από τις όποιες επιπλέον εργαοτώρες[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠαραδοσιακή γεύση Κεφαλλονιάς, αν και δύσκολα... τη συναντάς σε κάποια ταβέρνα! Θα πρέπει να ψάξεις... Υλικά 1 κ. βακαλάος φιλέτο 1 φ. τσαγιού ρύζι[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ"Ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ να τον προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή" Καλό μήνα!!!!!!!!! Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης είναι εδώ...ο μήνας των[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΟΡΕΚΙΈΤΕ ΜΕ KALE για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μία νέα χρονιά ξεκίνησε και μαζί με αυτήν ένας νέος κύκλος νόστιμων συνταγών με την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ιδέα ξεκίνησε απ’ το να καταγράψω την κλασική συνταγή της μάνας μου για μπουκιές κροκέτες μπακαλιάρου που απολαμβάνω τα τελευταία 50 χρόνια, ενόψει 25ης[...]
Πηγή: pandespani.comΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο Πάσχα έφτασε και μια από τις σημαντικότερες πτυχές του είναι φυσικά, το φαγητό. Τι καλύτερο από το να περνάς χρόνο με τους αγαπημένους σου γύρω από ένα[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto courtesy of jyou.gr To Berlin Raki είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Δεν είναι μόνο μπαρ, δεν είναι μόνο εστιατόριο και σίγουρα δεν είναι bar-restaurant με την[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΒΑΚΑΛΑΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Χαίρμαι ιδαίτερα που τελικά καταφέρνω να είμαι συνεπής στο ραντεβού μου με τις φίλες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΆγκερ Ουριγουέν (αριστερά) & Άλβαρο Βιλιασάντε – οι δύο Ισπανοί σεφ στην κουζίνα του εστιατορίου Βυζαντινό, στο Hilton Άγκερ Ουριγουέν Ουρίμπε και Άλβαρο[...]
Πηγή: pandespani.com