Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Υλικά ανάμικτος κιμάς (μοσχαρίσιος και αρνίσιος) 1 κιλό δυόσμος 1 κουταλάκι του γλυκού κασέρι (ή γραβιέρα) 200 γρ., κομμένο σε στρογγυλές φέτες (στη διάμετρο[...]
Πηγή: icookgreek.comΚλασικη συνταγη με πατατες,τονο,ντομάτα,& βοτανα.Ενα τελοιο συνοδευτικο για κρεας και ψαρι. ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ & ΒΟΤΑΝΑ ΥΛΙΚΑ ½ κιλο πατατες[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΥλικά κουνέλι 1 κομμένο σε μερίδες ξίδι ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 4-5 κουταλιές της σούπας κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα σκόρδο 2 σκελίδες, ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: icookgreek.comΚυπάρισσος, κυπαρίσσι: Ανήκει στην οικογένεια των Κυπαρισσίδων. Είναι αγγειοσυσταλτικό και χρησιμοποιείται για τόνωση των φλεβών, σε κιρσούς, σε κράμπες των[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ (ΤΟΥΡΣΙ) Τα λεμόνια διατηρημένα σε πυκνή άλμη, συχνά μαζί με προσθήκη αρωματικών, είναι ενα άρτυμα που προέρχεται κυρίως απο τις κουζίνες της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grOriganum vulgaris hirtum Αρχικά της δίνεται η βοτανική ονομασία Origanum heracleoticum “ορίγανος Ηρακλεωτική ,οι δε κονίλην καλούσι” μας λέει ο[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Satureja thymbra (Σατουρέγια η θύμβρα). Ανήκει στην οικογένεια των Χειλανθών και στη χώρα μας το συναντούμε με τις κοινές[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓράφει και διηγείται ο κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ - Αη Γιώργης Αυλωναρίου Το κείμενο απεικονίζει την τρόπο που έβγαινε το ελαιόλαδο στο λιοτρίβι και τη ζωή του[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΚαλοκαιρινοί, μεσογειακοί, αρωματικοί, όπως θέλετε πείτε τους. Και μόνο που έγραψα στον τίτλο τη λέξη «καλοκαιρινοί», κάπως σαν να έφτιαξε η διάθεσή[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΠώς τα καταφέρνω και πολλές φορές ξεμένω από χρόνο και πρέπει να μαγειρέψω γρήγορα, ακόμη και την Κυριακή! Γι' αυτό και χρησιμοποιώ τακτικότατα χύτρα[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΗ συνταγή της Καλής Δοξιάδη , για το απλό και πολύ νόστιμο κρητικό κουνέλι, μας θύμισε τούτη την πιο περίπλοκη αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδοχή ψητού[...]
Πηγή: bostanistas.grΜήπως το παρακάναμε με τα λαδερά και τα ψαρικά; Ακόμη κι οι γιατροί συστήνουν μία φορά την εβδομάδα κρέας. Πεθύμησα κρέας, κόκκινο κρέας, πυκνό, τρυφερό και[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ σημερινή μακαρονάδα της Πέμπτης, γιορταστική για τον πρώτο χρόνο του bostanistas μαζεύει στο τραπέζι όλους, συνεργάτες αφοσιωμένους και κεφάτους, φίλους[...]
Πηγή: bostanistas.grΌσοι έχουμε παιδιά (ιδίως μεγάλα), ξέρουμε ότι όταν φέρνουν φίλους στο σπίτι για φαγητό, υπάρχει η πιθανότητα αρκετοί από αυτούς να είναι χορτοφάγοι, έτσι[...]
Πηγή: bostanistas.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν θα έλεγα ότι το κουνουπίδι ήταν το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο λαχανικό, όμως τελευταία άρχισε να μου αρέσει πολύ. Από παιδί θυμάμαι τη δυσάρεστη μυρωδιά[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια Ουγγαρέζα απο την .. Ξάνθη! Θρακιώτικη Γιαουρτοτυρόπιτα με Θυμάρι και Ελιές Κοτόπουλο φιλέτο με μπαχαρικά και dip Avocado Μοσχαράκι Στιφάδο με Μανιτάρια[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr6 βολβοί μάραθου 100γρ μαύρες ελιές 15γρ βούτυρο 1 κρεμμύδι μέτριο καθαρισμένο 20γρ κουκουνάρι λίγο ζάχαρη αλάτι λίγο θυμάρι Προθερμαίνετε το φούρνο στους 110[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ ταν έρχεται η άνοιξη σαν γνήσιος Ταύρος αναζητώ τη φύση!Αυτή η ανάγκη μου να μυρίσω, να απολαύσω την αναγέννησή της ή ακόμα και να περπατήσω στα βουνά και τα[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.gr