Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 245 συνταγές
Το φαγητό αυτό είναι εξαιρετικά εύγευστο και γι' αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Το ψήσιμο στην πήλινη γάστρα το κάνει ακόμα πιο νόστιμο! Απολαύστε το σε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠανεύκολες και πεντανόστιμες λουκανικόπιτες, που ετοιμάζονται πατ κιουτ (που θα λεγε και η Βιβή)!!! Ένα υπέροχο σνακ, πρωινό, κολατσιό, …. όπως θέλετε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα κεφτεδάκια – που τα λατρεύουμε όλοι – τα έχουμε συνηθίσει τηγανιτά. Αυτήν την φορά τα μαγειρέψαμε στον φούρνο, και δεν έχασαν καθόλου σε νοστιμιά! Τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠοιο είναι το πρώτο φαγάκι που θα σας ερχόταν στο μυαλό, αν σας ρωτούσαν τι θα θέλατε να φάτε μια κρύα, χειμωνιάτικη ημέρα;; Εγώ θα απαντούσα χωρίς δεύτερη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚυριακάτικο το φαγάκι μας σήμερα! Κρασάτο μοσχαράκι με μανιτάρια!! Είναι μια παραλλαγή του λεμονάτου που σας είχαμε δείξει εδώ, αλλά ενισχυμένη! Μανιτάρια[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο Πάσχα το έχουμε συνδέσει με το σουβλιστό αρνί, ένα έθιμο που προέρχεται από τη Ρούμελη και έχει καθιερωθεί σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Η νοστιμιά του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μαζεύει γύρω του την οικογένεια αλλά και τους φίλους μας. Είναι μια ευκαιρία να βρεθούν μαζί πρόσωπα αγαπημένα και παρέα να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα από τα πιο αγαπημένα μας πιάτα θα σας σερβίρω σήμερα! Μπορεί να θυμίζει λίγο παστίτσιο, αλλά το ζυμαρικό που περιέχει είναι πολύ λιγότερο, έτσι ώστε να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜια ακόμη από τις συνταγές που μαγείρεψα στην εκπομπή Chef στον αέρα , είναι τα γαρδουμπάκια που αρέσουν πολύ στον αδερφό μου. Τα μαγειρεύω με τον δικό μου[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ψητό της κατσαρόλας! Σε ποιον δεν θυμίζει κυριακάτικο τραπέζι?? Ένα φαγάκι με απλά υλικά, αλλά με τόσο νόστιμο αποτέλεσμα! Και για όσους προσέχουν την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο κεϊμά γιαουρτλού είναι ανατολίτικη συνταγή! Την παρουσίασε η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου σε μια πρωινή εκπομπή, την είδα και μου άρεσε ιδιαίτερα!! Έτσι αποφάσισα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ Μαρία κι ο Δημήτρης έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Κατά γενική ομολογία συγγενών και φίλων φτιάχνουν το καλύτερο κοκορέτσι!! Κάθε Πάσχα όλοι τους[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΞεκινάω κι εγώ τα φετινά κεράσματα με ένα φαγάκι που είναι η σπεσιαλιτέ της μαμάς μου και το φτιάχνει αρκετά συχνά επειδή είναι η αδυναμία του συζύγου μου. Το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΘυμάστε τα τεμπέλικα γεμιστά μου?? Όπου αντί να κάθομαι να γεμίζω ντοματοπιπεριές, τα πέταξα όλα μέσα στην κατσαρόλα, γέμιση και ντοματοπιπεριές, και προέκυψε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο χοιρινό, είναι το κρέας που συνηθίζεται από πολλούς στα τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κάθε χρόνο, δίπλα στην γεμιστή γαλοπούλα ή το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην πιο νόστιμη γίδα βραστή λένε, την κάνει ο Ναύαρχος στο χωριό Κοσμάς. Ο Κοσμάς είναι ένα πανέμορφο χωριουδάκι της Αρκαδίας, μόλις μια ώρα μακρύτερα από το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι και αυτό ένα από τα Κυριακάτικα φαγάκια μας ! Εάν βρείτε φρέσκα και μικρούλια σέλινα, χωρίς μεγάλες ρίζες, μην τα προσπεράσετε, δοκιμάστε την πρότασή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤσικνοπέμπτη σήμερα, όλο και κάποιο κρεατάκι θα ψήσουμε για το καλό! Το καλύτερο βέβαια είναι να ψήσουμε στα κάρβουνα. Επειδή όμως αυτό δεν είναι πάντα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈχω κλάψει για πολλά πράγματα στην ζωή μου, αλλά ποτέ καθαρίζοντας κρεμμυδάκια για στιφάδο! Το στιφάδο είναι ένα φαγάκι που στους περισσότερους αρέσει[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟι προτάσεις μας αυτήν την εβδομάδα της Κρεατινής, θα αφορούν όπως καταλάβατε κρεατικά ως επί το πλείστον. Έτσι μετά τα υπέροχο γεμιστό ρολό κιμά που μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο φαγάκι αυτό το έμαθα από την πεθερούλα μου, που το έμαθε από την Σμυρνιά δικιά της πεθερά. Δεν ξέρω την καταγωγή του, ξέρω όμως πως είναι το αγαπημένο μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠου θα τσικνίσετε σήμερα?? Εμείς φέτος με τέτοιο κρύο, πολύ το σκεφτόμαστε να ανάψουμε κάρβουνα!! Το πιο και πιθανόν είναι ότι θα κάνω ένα ψητό με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr