γιουβαρλακια βεφα | κεικ καροτου αργυρω | κεικ με ινδοκαρυδο βεφας | κανταιφι με τυρια βεφας αλεξιαδου | κεικ χωρις βουτυρο και λαδι | κεικ πορτοκαλιου με λαδι αργυρω | σπιτικες ψαροκροκετες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις σπαλα

Βρέθηκαν 74 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ζωμός κρέατος από κόκαλα

1 μοσχαρίσιο κότσι, κομμένο στα δύο μπόλικα κόκαλα από (μοσχαρίσιο) μηρό, κομμένα κόκαλα από 2 κοτόπουλα ή 1 κιλό φτερούγες (τις πουλάνε και συσκευασμένες στο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ρόστο («ψητό» κρέας) γεμιστό με καρότο

1 κιλό μοσχαρίσιο νουά, σε ένα ενιαίο, ισόπαχο πλακέ κομμάτι για ρολό 3 - 4 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες, σε μέτρια κομμάτια (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 1/2[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τσάτνι με φραγκόσυκο και μάνγκο

1 κιλό φραγκόσυκα 2 μάνγκο 300 γρ. ζάχαρη 100 ml μέλι 30 γρ. βούτυρο 50 ml ξύδι 1 ξύλο κανέλας 1 αστεροειδής γλυκάνισος 5 γρ. ροζ πιπέρι 2-3 ίνες σαφράν 30 ml[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Salsa Criolla

1 ξερό κρεμμύδι 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 πιπεριά κέρατο 1 καυτερή πιπερίτσα (αν θέλουμε) 1 μεγάλη ντομάτα, ξεφλουδισμένη και ξεσποριασμένη 1 σκελίδα σκόρδου 200[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Γκρατιναρισμένα ζυμαρικά με μανιτάρια

30 ml ελαιόλαδο 200 γρ. μανιτάρια λευκά, καθαρισμένα με νοτισμένη πετσέτα και κομμένα σε λεπτά φετάκια 250 γρ. πένες 150 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας (από[...]

Πηγή: gastronomos.gr
«Πιτάκια» γεμιστά

Για τη ζύμη 400 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο 4 αυγά 4 κουτ. σούπας νερό 1 κουτ. γλυκού αλάτι Για τη γέμιση 250 γρ. φρέσκο σπανάκι, καθαρισμένο 50 γρ. μπέικον,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μοσχάρι στρόγγανοφ

500 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο* κομμένο σε λε­πτές λωρίδες πάχους 1/2 εκ. 2 κουτ. σούπας αλεύρι 50 ml ελαιόλαδο 200 ml ζωμός κότας ή λαχανικών 200 γρ. γιαούρτι[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μοσχαράκι λεμονάτο με πατάτες και χειμωνιάτικα[...]

1,2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας (ανάμεικτο από τρανς, κιλότο, στηθοπλευρά) 1 δαφνόφυλλο 1/2 κουτ. γλυκού χοντροκοπανισμένο μαύρο πιπέρι 1 κρεμμύδι ξερό, σε ψιλά[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Γρήγορη φρουτάλια από την Ανδρο

1 χωριάτικο λουκάνικο 1 πατάτα 40 ml ελαιόλαδο 4 αυγά αλάτι, πιπέρι δυόσμος ξερός, τριμμένος 100 γρ. κεφαλοτύρι (ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας) Διαδικασία[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σαλάτα του αγρού

Για τη σαλάτα 2 μέτρια μαρούλια, χωρισμένα στα φύλλα τους, κομμένα με το χέρι σε μέτρια κομμάτια 200 γρ. σκληρή φέτα της αρεσκείας μας, σε κύβους 16 ελιές[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Γλυκόξινη σάλτσα με μήλο

3/4 φλιτζ. τσαγιού νερό 1 κουτ. γλυκού μέλι θυμαρίσιο 3 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού 1 ζουμερό κόκκινο μήλο (Τριπόλεως ή Ζαγοράς) 1 μικρό ξυλάκι κανέλας 5[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κρασάτες μπριζόλες με πιπεριές και άλλα

4 μοσχαρίσιες μπριζόλες «κόντρα», πάχους 1½ - 2 εκ. 1 πιπεριά Φλωρίνης 2 πιπεριές κέρατο 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια 1 μεγάλο καρότο 2 σκελίδες[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Φιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα μουστάρδας

4 φιλέτα μοσχαρίσια βάρους περίπου 180 - 200 γρ. το καθένα και πάχους περίπου 4 εκ., αλατοπιπερωμένα 700 γρ. μικροσκοπικές πατάτες, βιολογικές, ακαθάριστες[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Γλυκόξινο χοιρινό με ανανά

400 γρ. ψαρονέφρι, σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς 2 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά, ελαφρώς χτυπημένα 4 κοφτές κουτ. σούπας κορν φλάουρ+2 κουτ. γλυκού επιπλέον[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σπετζοφάι καλοκαιρινό

1 κιλό πράσινες πιπεριές κέρατα (για να δώσουμε πικάντικη χροιά στο φαγητό, μπορούμε να προσθέσουμε καυτερές πιπεριές, όσες αντέχουμε) 1 μεγάλη μελιτζάνα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Χοιρινό με μανιτάρια και κρασί Μαρσάλα

1.200 γρ. χοιρινό από μπούτι, χωρίς κόκαλο, σε κύβους των 3 - 4 εκ. 2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο το λευκό μέρος από 1 πράσο, σε[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ρολό με κιμά κοτόπουλου και σάλτσα κάππαρης

650 γρ. κιμάς από φιλεταρισμένο κοτόπουλο (από μπούτι ή μείγμα από στήθος και μπούτι), περασμένος 1 φορά από το χοντρό κόσκινο, κρύος από το ψυγείο 1 αυγό[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Αρνάκι στο φούρνο με κόκκινο κρασί και γαρίφαλα

1 μπούτι αρνίσιο γύρω στα 2 κιλά 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας κεδροκούκουτσα (σε μπαχαράδικα αλλά και σε πολλά μεγάλα σούπερ μάρκετ, στο τμήμα με[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σουτζουκάκια πολίτικα με κιμά κοτόπουλου

700 γρ. κιμάς γαλοπούλας ή κοτόπουλου, ανάμεικτος από μπούτι και στήθος, χωρίς τις πέτσες (περασμένος μία φορά από τη μηχανή στο χοντρό κόσκινο), κατευθείαν[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ψαρονέφρι με κόκκινο κρασί, μέλι και μουστάρδα

3 κομμάτια ψαρονέφρι (300 γρ. περίπου το καθένα), κομμένα στα 4 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 200 ml κόκκινο ξηρό κρασί 2 κουτ. σούπας μουστάρδα τύπου Ντιζόν[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Αφράτα μπιφτέκια χωρίς ψωμί

500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (κατά προτίμηση από κιλότο) 2 ξερά κρεμμύδια, τριμμένα 3 κουτ. σούπας γιαούρτι αγελαδινό τα φύλλα από 1 ματσάκι μαϊντανό,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Χοιρινά κότσια μελωμένα και εύκολα

4 χοιρινά κότσια*, βάρους περίπου 1.500 γρ. το καθένα, με το κόκαλο και την πέτσα (το κάθε κότσι αρκεί για 2 μερίδες) 1/2 κουτ. σούπας ξερό φασκόμηλο, καλά[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Λουκάνικα με αυγά και πιπεριές Φλωρίνης

4 αυγά, προτιμότερο βιολογικά 2 μέτρια χωριάτικα λουκάνικα, προτιμότερο με πράσο, σε φετάκια 1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης από βάζο, στραγγισμένη και κομμένη σε[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κεφτέδες με φρέσκο και ξερό κρεμμύδι και άνηθο

Για το μείγμα του κιμά 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς (κατά προτίμηση από ελιά) 1 κρεμμύδι ξερό, τριμμένο στον τρίφτη το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος από 4[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κεφτεδάκια πολίτικα

600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, προτιμότερο από ελιά, διπλοπερασμένος από τη μηχανή του κιμά 1 φλιτζ. τσαγιού ψιλό πλιγούρι 2 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Εσκαλόπ με λεμόνι, κάππαρη και γλυκό κρασί

4 μοσχαρίσια εσκαλόπ (ή λεπτές χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο) 1 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος 4 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού ξύσμα από 1 λεμόνι* λίγο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κρεμμυδόσουπα με κρουτόν τυριού

5 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλές φέτες 100 ml ελαιόλαδο (ή μισό-μισό με βούτυρο αγελαδινό για πιο κλασικό... γαλλικό αποτέλεσμα) 150 ml κόκκινο[...]

Πηγή: gastronomos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy