Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Το Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά Μπούτια από κατσίκι: 2 γύρω στα 1 κιλό το καθένα δεντρολίβανο: 2 κλωνάρια σκόρδο: 3-4 σκελίδες, κομμένες σε φετάκια αλάτι, πιπέρι: φρεσκοτριμμένο Για τη[...]
Πηγή: icookgreek.com4 χοιρινές μπριζόλες λαιμό χωρίς κόκαλο Για τη μαρινάδα 2 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. πάπρικα 1 κ.σ. ζάχαρη καστανή 1 κ.σ. πιπέρι καγιέν 2 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com2 κουνέλια περίπου 4 κιλά χωρσμένα σε μερίδες (8-10 κομμάτια) 2 φλιτζάνια πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι 1 πακέτο ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 6 σκελίδες[...]
Πηγή: sidagi.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: caruso.grΤο αγριογούρουνο είναι όλο και πιο συχνό στα τραπέζια καθώς ο πληθυσμός τους στη φύση πολλαπλασιάζεται συνεχώς και επιπλέον υπάρχουν φάρμες που προμηθεύουν[...]
Πηγή: caruso.grΣυνταγές για κουνέλι , όπως υποσχέθηκα στην Juanita. Σίγουρα υπάρχουν κι’ άλλες, αυτές όμως έχω προσωπικά καταγεγραμμένες στο ηλεκτρονικό μου αρχείο,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr"The Wodka is good, but the Steak was lousy". Αυτή ήταν η μετάφραση του "Το πνεύμα είναι πρόθυμο αλλά η σάρκα αδύνατη" του πρωτου ρωσικού ηλεκτρονικού[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΜαριναδα 1 κουνελι σε μεριδες 3 σκελιδες σκορδο ψιλοκομενο 1 κουταλια ριγανη 1 κουταλια χοντρο αλατι 1 κουταλακι πιπερι 1/4 φλυτζανιου ξιδι κοκκινο 1/2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΗ συνταγή της Καλής Δοξιάδη , για το απλό και πολύ νόστιμο κρητικό κουνέλι, μας θύμισε τούτη την πιο περίπλοκη αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδοχή ψητού[...]
Πηγή: bostanistas.grΦΙΛΕΤΤΑΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ (VITELLO TONNATO) Ναι, καλα ακουσατε, φετουλες μοσχαρακι βραστο συνοδευμενες με σαλτσα τονου. Αυτος ο αυνηθιστος συδυασμος[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grσιγομαγειρεμένη ελιά μοσχαριού Αρλεζιέν – Daube de boeuf Arlésienne Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών[...]
Πηγή: pandespani.com