γλυκο βυσσινο παρλιαρος | κορμος σοκολατας αργυρω | βυσσινο γλυκο παρλιαρος | κερασι γλυκο κουταλιου συνταγη | ευκολο καλοκαιρινο γλυκο | glyko cygeioy me fraoules | ζελε με κρεμα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις αχλαδι βοδινο λαδι

Βρέθηκαν 18 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Αφράτα μπιφτέκια στο τηγάνι!

Μπιφτέκια αφράτα στο τηγάνι! Τα μπιφτεκάκια μου σήμερα ήταν εξαιρετικά, αφράτα ζουμερά με αρωματικά καλοκαιρινά!!!! Μην σας τρομάζουν τα πολλά υλικά, δέστε τα[...]

Πηγή: zzcook.blogspot.gr
Τηγανιά με  μανιτάρια...Ρωσσούλες

Οι Ρωσσούλες είναι μανιτάρια πολύ νόστιμα αλλά πρέπει να ξέρει κανείς να τα ξεχωρίζει για να τα μαγειρέψει Θα τις συναντήσουμε στα δάση μας από το Μάιο έως και[...]

Πηγή: manitarosyntages.blogspot.gr
Κεφτεδάκια φούρνου

Υλικά: Για 4-6 άτομα 600 γραμμάρια κιμά 2 αυγά 1-2 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη ½ φραντόλα ψωμί ( 2-3 ημερών) 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κύμινο 1[...]

Πηγή: sidagi.gr
Χοιρινά μπριζολάκια με ούζο

Υλικά Μπριζολάκια χοιρινά 5 καλά χτυπημένα Βούτυρο 50 γρ Σκόρδο 2 σκελίδες Ούζο 1/2 ποτήρι Ντοματοπολτός 1 κουταλιά σούπας Αλάτι - πιπέρι Νερό όσο χρειαστεί[...]

Πηγή: chefoulis.gr
Pepper Sauce

Εν πολλοτρώω κρέας (πέρα που κοτόπουλο στήθος δλδ) οπότε που τότε που ανακάλυψα (σχεδόν εφήβρα την, αλλά έννεν τζαι τίποτε σπουδαίον) τη συνταγή τούτης της[...]

Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr
Στρείδια με σάλτσα ροκφόρ

Για 2-4 άτομα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο (προαιρετικά) 1 χούφτα φύλλα νεροκάρδαμου ψιλοκομμένα μια τιναξιά ούζο αλάτι και ταμπάσκο κατά τη γεύση 2 φέτες[...]

Πηγή: sidagi.gr
Ελάτε για κέρασμα!

Λοιποοοοοοοοοοοόν... Έχω χαθεί 2-3 μέρες γιατί ήμουν στην κουζίνα και μαγείρευα. Μάζευα το σπίτι (μπλιαχ) και έφτιαχνα γλυκά και φαγητά γιατί χτες γιόρταζα.[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
GYUDON (牛丼)

Στην Ιαπωνία και ιδιαίτερα στην κουζίνα της έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία. Δεν είναι τυχαίο ότι και το όνομα του blog είναι ιαπωνικό. Όμως δεν έχουμε συμπεριλάβει[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Η γενιά του 50, 60 και 70

Σύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr
μoσχάρι με σάλτσα τόνου ή αλλιώς[...]

Κλασικό καλοκαιρινό και γιορταστικό πιάτο εξ Ιταλίας, με καταγωγή το Πεδεμόντιο (έτσι λέγεται το Piemonte για να συνεννοηθούμε), το μοσχάρι με σάλτσα τόνου –[...]

Πηγή: pandespani.com
Κέικ με ούζο

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Καλοκαίρι στην Κύπρο

Όλα τα άτομα από το γκρούπ μείναμε με ανοικτό το στόμα από την φιλοξενία τους και την αγάπη που μας δείχνανε. Δεν το έχω ξαναζήσει πουθενά αυτό το feeling. [...]

Πηγή: greekcook.gr
Μικρές συμβουλές από τη μαμά

Στο συνταγολόγιο που μου έχει δωρίσει η μητέρα μου έχει γράψει ένα κείμενο με αυτόν ακριβώς τον τίτλο και τις συμβουλές που θα παραθέσω. Το θεώρησα πολύ[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy