Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα): 2 μεγάλα ψαρονέφρια 200 γρ. γραβιέρα καπνιστή Κρήτης 100 γρ. λιαστή ντομάτα αλάτι πιπέρι και λίγο κάρυ ελαιόλαδο για σωτέ και για[...]
Πηγή: greekcook.grΓια το χταπόδι 1.400 γρ. χταπόδι 2 δαφνόφυλλα 6-8 κόκκους μπαχάρι Για το γιουβέτσι το βρασμένο χταπόδι (κομμένο σε κύβους) το ζουμί από το βρασμένο χταπόδι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥλικά (14 - 15 πίτες) Για την ζύμη 2 1/2 κούπες αλέυρι για όλες τις χρήσεις (έβαλα 1 κούπα ολικής κ 1 1/2 λευκό) 1/2 κούπα παγωμένο βούτυρο κομμένο σε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟ σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (για 4-6 άτοµα) Για τα µπιφτέκια: 700γρ. ανάµικτο κιµά χοιρινό και κοτόπουλο, 2 κουταλιές µαϊντανό ψιλοκοµµένο, 1 κουταλάκι ξύδι βαλσάµικο 1 κουταλιά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (Για 4-6 άτομα) Για τα μπιφτέκια: 700γρ. ανάμικτο κιμά χοιρινό και κοτόπουλο, 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο, 1 κουταλάκι ξύδι βαλσάμικο 1 κουταλιά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com