Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥΛΙΚΑ: για τη ζύμη : 1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 κούπας ελαιόλαδο 2/3 κούπας νερό ζεστό 2 κ.γ. ξηρή μαγιά 1/2 κ.γ. ζάχαρη 1/2 κ.γ. αλάτι για τη[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.gr